Saunapark Epe

Ontvang dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon bij Saunapark Epe in Gronau (Duitsland). Net over de Duitse grens bij Overijssel kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap.

Lees meer
Maak je keuze:
37,25
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Net over de Duitse grens bij Overijssel, 10 kilometers afstand van Enschede, kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap. Hier ligt namelijk Saunapark Epe. In de herfst van 2015 werd het saunalandschap volledig vernieuwd.

In Saunapark Epe kun jij het saunabaden op verschillende manieren beleven. De klassieke Finse sauna helpt het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen. In de Kruidensauna van 80 graden met sfeervolle verlichting wordt extra aandacht besteed aan de aromatische verspreiding van kruiden. Een luxe stoombad met douches en peelingbereik staat ook voor je klaar. Bovendien nog de comfortabele afkoelingszones en een binnenzwembad (32 graden) in een heerlijke ambiance zorgen voor een heerlijk ontspanning.

Op het buitenterrein vind je drie themasaunahuizen die voor jouw ultieme relaxmoment zorgen. De heetste sauna – MAA sauna - gaat tot 110 graden en is half in de grond gegraven. Bijzondere opgietrituelen met een heel bijzonder karakter beleef jij in het 85 graden Sauna-Aufgusshuis. De „sensuele“ Rozensauna van 70 graden is ook aangenaam warm en gezellig. Meer ontspanning vind je in het verfrissende buitenzwembad, op het zonneterras, de ligweiden en in het rusthuis met open haard!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met je bestelling.

Praktische info

Adres
Klosterstraße 63
48599 Gronau-Epe
Duitsland
Het entreebewijs heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst.