Saunapark Epe in Gronau-Epe (Duitsland)

Ontvang dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon bij Saunapark Epe in Gronau (Duitsland). Net over de Duitse grens bij Overijssel kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap.

Lees meer
Maak je keuze:
37,25
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Net over de Duitse grens bij Overijssel, 10 kilometers afstand van Enschede, kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap. Hier ligt namelijk Saunapark Epe. In de herfst van 2015 werd het saunalandschap volledig vernieuwd.

In Saunapark Epe kun jij het saunabaden op verschillende manieren beleven. De klassieke Finse sauna helpt het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen. In de Kruidensauna van 80 graden met sfeervolle verlichting wordt extra aandacht besteed aan de aromatische verspreiding van kruiden. Een luxe stoombad met douches en peelingbereik staat ook voor je klaar. Bovendien nog de comfortabele afkoelingszones en een binnenzwembad (32 graden) in een heerlijke ambiance zorgen voor een heerlijk ontspanning.

Op het buitenterrein vind je drie themasaunahuizen die voor jouw ultieme relaxmoment zorgen. De heetste sauna – MAA sauna - gaat tot 110 graden en is half in de grond gegraven. Bijzondere opgietrituelen met een heel bijzonder karakter beleef jij in het 85 graden Sauna-Aufgusshuis. De „sensuele“ Rozensauna van 70 graden is ook aangenaam warm en gezellig. Meer ontspanning vind je in het verfrissende buitenzwembad, op het zonneterras, de ligweiden en in het rusthuis met open haard!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met je bestelling. Let op: De dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte en dagentree voor 2 personen en de beautybon is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte. 

Praktische info

Dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon
Ontsnap aan de hectiek van alledag en kom volledig tot rust tijdens een dag wellness. Maak de gehele dag vrij gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Start met een rondleiding, neem gratis deel aan reguliere opgietingen (op basis van beschikbaarheid) en geniet van een heerlijke kop koffie en huisgemaakt gebak naar keuze.

 • Het entreebewijs wordt per e-mail toegestuurd
 • Met een dag-arrangement ben je welkom vanaf openingstijd ±11:00uur. 
 • De exacte aanvangstijd van het entreebewijs tref je op de website van de betreffende saunalocatie.
 • De voucher is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte.

Dagentree voor 2 personen
Samen een dag ontspannen bij een mooie wellnesslocatie. Geniet van de serene sfeer, de rust en ongestoorde tijd samen: quality time. Maak de gehele dag vrij gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Start met een rondleiding en neem gratis deel aan reguliere opgietingen (op basis van beschikbaarheid).

 • Het entreebewijs wordt per e-mail toegestuurd
 • Met een dag-arrangement ben je welkom vanaf openingstijd ±11:00uur. 
 • De exacte aanvangstijd van het entreebewijs tref je op de website van de betreffende saunalocatie.
 • De voucher is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte.

Beautybon
Een moment voor jezelf om even stil te staan in de hectiek van alledag. Wanneer je jouw lichaam rust gunt kom je tot de ontdekking wat het nodig heeft, bijv. een verzorgende beautybehandeling. Deze cadeaubon is vrij te besteden tijdens een dag wellness voor bijv. entree of een massage (25 min).

 • Je ontvangt de cadeaubon als e-card per e-mail.
 • De waarde op de kaart mag in delen besteed worden, bij verschillende aangesloten sauna’s.
 • De cadeaukaart is te verzilveren tot 2 jaar na datum uitgifte.

Adres
Klosterstraße 63
48599 Gronau-Epe (Duitsland)

www.saunapark-epe.de
 

Win 2 gratis sauna tickets

Maak 2x kans op een wellness entreebewijs voor 2 personen t.w.v. €65,00 van Select Wellness Group!
Wil je kans maken op een wellness entreebewijs? Doe dan het volgende:

 1. Volg Pluimen.nl op Instagram of Facebook en reageer onder het bericht met Select Wellness Group.
 2. Vertel ons wie het verdient om samen met jou een dagje te relaxen en waarom!

De winnaar wordt 6 oktober bekend gemaakt. Succes!