Wellness

Saunapark Epe in Gronau-Epe (Duitsland)

Ontvang dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon bij Saunapark Epe in Gronau (Duitsland). Net over de Duitse grens bij Overijssel kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap.

Lees meer
Maak je keuze:
37,25
Gratis per e-mail

Net over de Duitse grens bij Overijssel, 10 kilometers afstand van Enschede, kun je heerlijk genieten van het fraaie Westmunsterlandsche landschap. Hier ligt namelijk Saunapark Epe. In de herfst van 2015 werd het saunalandschap volledig vernieuwd.

In Saunapark Epe kun jij het saunabaden op verschillende manieren beleven. De klassieke Finse sauna helpt het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen. In de Kruidensauna van 80 graden met sfeervolle verlichting wordt extra aandacht besteed aan de aromatische verspreiding van kruiden. Een luxe stoombad met douches en peelingbereik staat ook voor je klaar. Bovendien nog de comfortabele afkoelingszones en een binnenzwembad (32 graden) in een heerlijke ambiance zorgen voor een heerlijk ontspanning.

Op het buitenterrein vind je drie themasaunahuizen die voor jouw ultieme relaxmoment zorgen. De heetste sauna – MAA sauna - gaat tot 110 graden en is half in de grond gegraven. Bijzondere opgietrituelen met een heel bijzonder karakter beleef jij in het 85 graden Sauna-Aufgusshuis. De „sensuele“ Rozensauna van 70 graden is ook aangenaam warm en gezellig. Meer ontspanning vind je in het verfrissende buitenzwembad, op het zonneterras, de ligweiden en in het rusthuis met open haard!

Praktische info

Dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon
Ontsnap aan de hectiek van alledag en kom volledig tot rust tijdens een dag wellness. Maak de gehele dag vrij gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Start met een rondleiding, neem gratis deel aan reguliere opgietingen (op basis van beschikbaarheid) en geniet van een heerlijke kop koffie en huisgemaakt gebak naar keuze.

 • Het entreebewijs wordt per e-mail toegestuurd
 • Met een dag-arrangement ben je welkom vanaf openingstijd ±11:00uur. 
 • De exacte aanvangstijd van het entreebewijs tref je op de website van de betreffende saunalocatie.
 • De voucher is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte.

Dagentree voor 2 personen
Samen een dag ontspannen bij een mooie wellnesslocatie. Geniet van de serene sfeer, de rust en ongestoorde tijd samen: quality time. Maak de gehele dag vrij gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Start met een rondleiding en neem gratis deel aan reguliere opgietingen (op basis van beschikbaarheid).

 • Het entreebewijs wordt per e-mail toegestuurd
 • Met een dag-arrangement ben je welkom vanaf openingstijd ±11:00uur. 
 • De exacte aanvangstijd van het entreebewijs tref je op de website van de betreffende saunalocatie.
 • De voucher is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte.

Adres
Klosterstraße 63
48599 Gronau-Epe (Duitsland)

www.saunapark-epe.de
 

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets en ontvang je ticket dezelfde dag. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. 
Let op: De dagentree incl. koffie en gebak voor 1 persoon is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte en dagentree voor 2 personen en de beautybon is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte. 

De voordelen van Pluimen

 • Eenvoudig te verzilveren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
 • Bijbetalen mogelijk