Sauvignon Blanc wijn selectie

Dit pakket van Grande Provence bestaat uit 3 flessen Sauvignon Blanc. Deze heerlijke wijn is ideaal bij een frisse salade in de zomer of bij diverse schaaldieren zoals kreeft en oesters. 

Lees meer
45,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Dit pakket bestaat uit:

3 flessen Grande Provence Sauvignon Blanc

 

De druiven zijn van speciaal geselecteerde wijngaarden in het Durbanville gebied. Koude lucht van de Atlantische Oceaan stroomt door de heuvels van de regio, om de wijnstokken tijdens de warmere zomerdagen af te koelen. Ideaal voor de sauvignon Blanc druif. Smaken van rijpe vijgen en fruit zijn prominent aanwezig in de mond en zijn goed in evenwicht gehouden door een pittige zuurgraad. De wijn eindigt fris met een lange afdronk. Deze heerlijke wijn is ideaal bij een frisse salade in de zomer of bij diverse schaaldieren zoals kreeft en oesters. Hij wordt graag gedronken op mooie zomeravond met een klein hapje erbij.

Over Grande Provence

Gelegen in de prachtige Franschhoek-vallei in Zuid-Afrika Western Cape, met wijngaarden verspreid over 30 hectare met glooiende vergezichten over de vallei. De wijnen worden gemaakt met behulp van traditionele technieken van de hoogste kwaliteit. De onderscheidende wijnen die worden geproduceerd weerspiegelen de passie en het enthousiasme van de wijnbereiding van het team van Grande Provence. Grande Provence heeft een brede selectie aan gastronomische wijnen.