Secretaressedag

Eén keer per jaar zetten we onze secretaresses en personal assistants in het zonnetje. Zij zijn immers de motorolie van het bedrijf. Dankzij hun inzet verloopt alles georganiseerd en volgens planning. Zij zijn een onmisbare schakel tussen management en uitvoering. 

Op Secretaressedag waardeer je hun inzet natuurlijk met de Pluim cadeaubon. Daarmee geef je ze een cadeau waarmee je zegt: geniet van het leven!

Laat ze zelf kiezen uit landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen of leuke producten voor thuis. Een kleine greep uit de keuzemogelijkheden:

 

Secretaresses verdienen een Pluim

Elke secretaresse verdient op Secretaressedag een schouderklop of andere blijk van waardering. Met de Pluim geef je altijd een cadeau dat in de smaak valt. Bestel jouw Pluim vandaag nog. Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden. 

De voordelen van de Pluim:

  • Past in ieder budget, de Pluim is er al vanaf €5
  • Geef keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen of producten voor thuis
  • Er is altijd een Pluim dat past bij het cadeaumoment
  • Ontvanger kan bijbetalen bij duurdere keuze
  • Iedere keuze - van e-ticket tot product - wordt gratis verzonden

Maak jouw Pluim persoonlijk

Op Sectretaressedag geef je jouw Pluim natuurlijk het liefst met een eigen persoonlijke boodschap. Dat gaat heel gemakkelijk. In het bestelproces kun je ervoor kiezen om een eigen tekst en/of afbeelding op de Pluim te printen. Daarmee maak je jouw cadeau nog persoonlijker. 

Voor zakelijke bestellingen zijn er meer mogelijkheden. Denk aan het verwerken van de eigen huisstijl. Of een speciale verpakking. Vraag ons naar de mogelijkheden, 010 - 213 66 66.

Pluim bestellen