Sevenhills New York Bistro & Lounge in Delft

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig Sevenhills New York Bistro & Lounge in Delft. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Een stukje New York City in Delft: Sevenhills New York Bistro & Lounge. Met een geheel vernieuwend concept is Sevenhills New York Bistro & Lounge the place to be in Delft. Een plek waarbij iedereen wordt ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Sevenhills New York Bistro & Lounge in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Sevenhills New York Bistro & Lounge in Delft of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Achterom 165
2611 PN Delft
T: 015-2128903
E: info@sevenhillsdelft.nl