Shannons Irish Pub in Venlo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Shannons Irish Pub in Venlo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Shannons Irish Pub in Venlo is een authentieke Pub gelegen in het centrum van de stad. Net zoals in elke Irish Pub is er veel te beleven: Live sport op grote schermen, er wordt veel en vaak opgetreden en uiteraard mag de Quiz Night niet ontbreken op de lijst! Bij Shannons Irish Pub ben je meer dan welkom om een biertje te drinken aan de bar, een hapje te eten of om een voetbalwedstrijd te volgen op tv (of allemaal tegelijk natuurlijk). Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Shannons Irish Pub in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Shannons Irish Pub in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Parade 69
5911 CB Venlo
T: 077 351 8427
E: mail@shannons.nl