Shoppen bij Bonbonatelier Janson in Zutphen

Ontvang €10 tegoed voor aanschaf van bonbons en chocoladeproducten bij Bonbonatelier Janson in Zutphen. Let op! De tegoedbon ontvang je per e-mail en is alleen in de winkel te besteden.

Lees meer
10,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Wie houdt er niet van chocolade? Die moet maar snel doorbladeren. Mooi, dan zijn we nu met chocolade liefhebbers onder elkaar. Welke heb je het liefst? Puur, melk, wit? En dat is nog maar de buitenkant. Want hoe belangrijk de buitenkant ook is -zeker bij handgemaakte bonbons- het gaat tenslotte toch om de structuur en de smaak. De een houdt van een 'interieur' dat zacht en romig is. De ander heeft liever een stevige bonbon met een krachtig pure smaak. Maar wat je voorkeur ook is, ze smelten op de tong.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Bonbonatelier Janson in Zutphen. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Korte Hoofdstraat 12
7201 KH Zutphen
Telefoonnummer: 0575-510406