Sinterklaascadeau

Een Sinterklaascadeau vinden voor iemand die geen verlanglijstje heeft? De Pluim is het ideale 5 december geschenk waarmee men zelf een leuke belevenis of een toepasselijk cadeau uitkiest. En met de speciale december verpakking maak je bovendien een goede indruk als Goedheiligman.
 

Keuze uit honderden belevenissen en cadeaus.

Eenvoudig te personaliseren Sinterklaascadeau

Verkrijgbaar vanaf €15
 

Wie zoet is, krijgt de Pluim

Schrijf een leuk gedicht en plaats deze op de binnenkant van de kaart van de verpakking. Jouw surprise-avond kan niet meer stuk!

Sinterklaas cadeau
Verpakkingen van de Pluim

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Sint pakt uit met de Pluim

Een avondje Sinterklaas is niet compleet zonder een goed cadeau. Geef met pakjesavond de Pluim cadeau. Daarmee heeft de ontvanger keuze uit de leukste belevenissen en cadeaus.

Maak je Sinterklaascadeau extra persoonlijk

Een cadeau met Sint geven is leuk. Een cadeau geven met een persoonlijke touch is nog leuker! Daarom kun je de Pluim op verschillende manieren voorzien van een persoonlijke boodschap.

Persoonlijke kaart

Plaats een persoonlijke tekst, eventueel met foto en/of logo op de kaart. De kaart zit in de verpakking.

Gratis online boodschap

Toon een persoonlijk bericht (video, tekst en/of afbeelding) zodra de ontvanger inlogt op Mijnpluim.nl.

Prikbord

Ontvangers van de Pluim kunnen een bedankje achterlaten op het digitale prikbord. Deze omgeving is privé.

Het ideale cadeau voor Sinterklaas

Traditioneel komt Sinterklaas ieder jaar rond half november met Pakjesboot 12 naar Nederland gevaren. Onder begeleiding van de Pieten, rijdt de Goedheiligman op zijn paard Americo door de straten en over de daken om overal in het land cadeautjes uit te delen. Door het hele land hoor je vrolijke Sinterklaasliedjes door de speaker galmen. Het is een uitbundig feest, waarbij iedereen geniet van Sinterklaascadeaus, chocoladeletters en banketletters. Vraag jij je wel eens af of het niet moeilijk is voor de Sint om voor iedereen een passend cadeau te kopen? Voor de echte Sinterklaas natuurlijk niet, maar hulpsinterklazen kiezen steeds vaker voor een cadeaubon die voor iedereen leuk is. Zowel voor jong en oud, en voor hem of haar.

Maak je Sinterklaas cadeau persoonlijk

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.