Sinterklaascadeau

Een Sinterklaascadeau vinden voor iemand die geen verlanglijstje heeft? De Pluim is het ideale 5 december geschenk waarmee men zelf een leuke belevenis of een toepasselijk cadeau uitkiest. En met de speciale Sinterklaas Pluim maak je bovendien een goede indruk als Goedheiligman.

 

Sint pakt uit met de Pluim

Een avondje Sinterklaas is niet compleet zonder cadeaus. Speciaal voor pakjesavond is er de Sinterklaas Pluim. Daarmee geef je keuze uit de landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en de leukste producten voor thuis, waaronder:

En nog veel meer cadeaus!

Het ideale cadeau voor Sinterklaas

Traditioneel geven we op 5 december cadeaus aan elkaar. Het is een uitbundig feest, waarbij iedereen geniet van Sinterklaascadeaus, chocoladeletters en banketletters. 

Vraag jij je wel eens af of het niet moeilijk is voor de Sint om voor iedereen een passend cadeau te kopen? Voor de echte Sinterklaas natuurlijk niet, maar hulpsinterklazen kiezen steeds vaker voor de Pluim, een cadeaubon die voor iedereen leuk is. Zowel voor jong en oud, en voor hem of voor haar.

Maak een surprise van jouw Pluim cadeau!

De Pluim is ook heel goed te gebruiken als basis voor jouw Sinterklaas surprise. Hiervoor bestel je een Pluim met bijvoorbeeld een fles Celebrations. Vervolgens wordt de Pluim geleverd in een luxe giftbox, die je kunt opvullen met bijvoorbeeld houtzaagsel (tip: kijk in de dierenwinkel bij knaagdier bodembedekking). Verstop jouw cadeau ergens in het zaagsel. Voeg er een mooi gedicht bij, even inpakken en klaar is Kees!

O ja... de Celebrations natuurlijk los verpakken. Zo heb je meteen een extra cadeau voor iemand anders :)