Sittar Indian Restaurant in Venlo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Sittar Indian Restaurant in Venlo. 

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sittar Indian Restaurant in Venlo serveert heerlijke gerechten uit de Indiase keuken. Geniet van smakelijke curries, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Op maandag is het restaurant gesloten, maar op de overige dagen is het restaurant geopend van 16:00 tot 23:00 om jou te laten proeven van de heerlijke Indiase keuken! Sittar Indian Restaurant is de ideale plek om de Indiase keuken te ontdekken, uiteraard is het ook de perfecte plek voor kenners van deze keuken om hun smaakpapillen de kost te geven. Iedereen is welkom!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Sittar Indian Restaurant in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Sittar Indian Restaurant in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kleine Kerkstraat 12
5911 GK Venlo
T: 077 354 7236
E: sittarindian@gmail.com