In de lucht

Skydiven bij Paracentrum Ameland

Beleef een tandemsprong vanaf 3000 meter met een instructeur bij Paracentrum Ameland. Een onvergetelijke sensatie! Bij inschrijving ontvang je een T-shirt.

Lees meer
225,00

Inclusief verzending binnen Nederland

Het vliegtuig trilt en schudt. De instructeur lacht je toe. Je lacht verkrampt terug. Met een geroutineerd gebaar word je vastgehaakt aan de parachute. Dan trekt de instructeur de deur open. De wind buldert naar binnen. Terwijl je kijkt naar de lappendeken onder je, pompen je hersens je lichaam vol met adrenaline. Je proeft voor het eerst in je leven pure sensatie. Je springt! Met 200 km per uur val je naar beneden. Onbeschrijfelijke gevoelens maken zich van je meester. Dan opent met een ruk de parachute zich. Je zweeft met een verrukkelijk gevoel naar beneden. Dit is wat je nodig had, dit smaakt naar meer.

Praktische info

Adres

Vliegveld Ameland

Strandweg 21, 9162 EV Ameland   

Telefoonnummer

0519-554880

Locaties

Wat moet je doen?

Bel Paracentrum Ameland voor meer informatie en om te reserveren.

Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen. Let op: De voucher is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1500+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd