Skydiven bij Skydive Zeeland

Beleef een tandemsprong vanaf 3000 meter met een instructeur bij Skydive Zeeland. Een onvergetelijke sensatie! Bij inschrijving ontvang je een T-shirt.

Lees meer
225,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Het vliegtuig trilt en schudt. De instructeur lacht je toe. Je lacht verkrampt terug. Met een geroutineerd gebaar word je vastgehaakt aan de parachute. Dan trekt de instructeur de deur open. De wind buldert naar binnen. Terwijl je kijkt naar de lappendeken onder je, pompen je hersens je lichaam vol met adrenaline. Je proeft voor het eerst in je leven pure sensatie. Je springt! Met 200 km per uur val je naar beneden. Onbeschrijfelijke gevoelens maken zich van je meester. Dan opent met een ruk de parachute zich. Je zweeft met een verrukkelijk gevoel naar beneden. Dit is wat je nodig had, dit smaakt naar meer.

Wat moet je doen?

Bel Skydive Zeeland voor meer informatie en om te reserveren.
Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen. Let op: De voucher is geldig tot 2 jaar na datum uitgifte.

Praktische info
Adres:  Calandweg 44,
4341 RA Arnemuiden
Telefoonnummer:   0113-612910