SMERIS 4 seizoenen box

Theo Kamp is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Hij gaat geregeld buiten zijn boekje en het is aan zijn partner Willem Niessen om hem uit de problemen te houden. 

Lees meer
30,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

In de verzamelbox SMERIS zijn alle vier seizoenen van deze serie opgenomen.

In het eerste seizoen wordt Theo van de zaak rond topcrimineel Freddy van Nuenen afgehaald en gedegradeerd naar het hennepteam. Lukt het hem om vanuit deze achterstandspositie Van Nuenen alsnog te pakken en zo zijn oude baan weer terug te krijgen.

In het tweede seizoen van SMERIS draait het om de moordaanslag op Theo. Het spoor leidt naar Amsterdam waar Willem ook de criminelen tegenkomt die eerder zijn dochter ontvoerden.

In het derde seizoen gaan Theo en Willem naar Duitsland waar ze jagen op de ’Diplomaat’. En samen met bureau Tilburg moeten ze ook nog ‘even’ de EU redden en terrorisme bestrijden.

In het vierde seizoen lijkt de rust in Tilburg weer teruggekeerd. Maar al snel raken Theo en Willem verwikkeld in een zaak waarin het verschil tussen het recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan.

Verpakking: 12 DVD Stackpack
Speelduur: 40 x 50 minuten
Genre: Detective / Crime