Speelparadijs

Speelparadijs voor de kids

Het speelparadijs

Content

Creëer een echt speelparadijs thuis voor de kinderen. Want als zij genieten, dan geniet jij natuurlijk ook. Dus: laptop dicht, telefoon uit. Het is nu tijd om jullie moment te pakken. Geniet van vrije tijd, en van elkaar!

Speelparadijs voor de kids

Klimmen en klauteren in de tuin

Er gaat niks boven buitenspelen. Creëer een te gekke speelplek met het super deluxe springkussen van Avyana. Gegarandeerd uren speelplezier. Want zeg nou eerlijk: liever buiten rennen, springen en vliegen dan binnen de boel op stelten zetten.

    
   
Bekijk outdoor speelgoed

Een gat in de lucht springen

Laat een kinderdroom uitkomen en bestel een trampoline! Niet alleen fantastisch voor kinderen, stiekem ook voor jou. Lekker samen springen en zo hoog mogelijk proberen te komen. Dit is toch nostalgie ten top?
  
         
 Bestel een trampoline

 

Wedstrijdje zaklopen

Weet je nog, die spelletjes op een kinderfeestje vroeger? De herinneren komen gelijk weer boven zodra je die aardappelbak om je middel trekt. Lachen, gieren, brullen ... én springen natuurlijk!
   
       
       Bestel de zakloopset van Garden Games

 

Zingen & optreden

Schuilt er een geboren superster in je kind? Laat hem of haar losgaan op de draagbare karaokeset van Nikkei. Mocht jij nou iets minder genieten van het optreden; de bijgeleverde microfoon beschikt over een ruisfilter. Wel zo fijn 😉

Daar krijgen ze honger van

Bij een speelparadijs hoort natuurlijk lekker eten. Wat dacht je van een zelfgemaakte stroopwafel of ijsje? Voor de grotere trek is het tijd voor frietjes met een snack of een pannenkoek met stroop en poedersuiker. De leukste feestjes eindigen immers met feestelijk eten.

Leesboeken

Tijd voor een voorleesuurtje. Laat de kids hun favoriete boek kiezen en stimuleer hun fantasiewereld met de mooiste kinderverhalen.

Even relaxen

Na al dat springen, dansen, klimmen en klauteren kunnen ze wel een rustmomentje gebruiken. Met de Fatboy Junior zitzak komen die druktemakers even op adem. Hoelang? Geen idee. Voor je het weet rinkelt de deurbel weer. Nóg meer vriendjes die aanbellen om samen te spelen.

Gezelschapsspellen met elkaar

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden. Maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie. Wie daag jij thuis uit?