Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Speelparadijs Ballorig in Venlo

Entree voor 2 kinderen bij speelparadijs Ballorig in Venlo. Een zak snoep is inbegrepen. Dat wordt een dag volop plezier!

Lees meer
15,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De kinderen gaan hier het liefst iedere week naartoe. Ze vinden het hier écht helemaal geweldig. Ze kunnen hier urenlang klimmen en klauteren op alle prachtige toestellen. En eindeloos glijden op alle superglijbanen of springen op de megatrampolines. Ze komen altijd tijd tekort. Wat een energie! Ze gaan maar door. Ze hebben hier alle ruimte en kunnen heerlijk veilig spelen. Terwijl wij ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie op het terras. Waar je de kinderen altijd kunt zien. Dat vind ik ook wel een heel fijn idee. En dankzij de gratis wifi kan ik hier zelfs nog even wat werk doen, mocht dat nodig zijn. Zullen we zo maar eens een ijsje gaan eten, of hebben jullie liever frites?

Wat moet je doen?

Neem telefonisch contact op met Speelparadijs Ballorig voor meer informatie en om te reserveren. Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen

Praktische info
Adres: Straelseweg 331 a
5916 NX Venlo
Telefoonnummer: 077-3513630