Speelparadijs

Speelparadijs voor kinderen

Het speelparadijs

Content

Creëer een echt speelparadijs thuis voor de kinderen. Want als zij genieten, dan geniet jij natuurlijk ook. Dus: laptop dicht, telefoon uit. Het is nu tijd om jullie moment te pakken. Geniet van vrije tijd, en van elkaar!

Speelparadijs voor kinderen

Klimmen en klauteren in de tuin

Er gaat niks boven buitenspelen. Creëer een te gekke speelplek met het super deluxe springkussen van Avyana. Gegarandeerd uren speelplezier. Want zeg nou eerlijk: liever buiten rennen, springen en vliegen dan binnen de boel op stelten zetten.

Waterpret in de tuin

Alvast vooruit kijken naar de zomer? Dat kan met de zwembaden van Bestway. Zo zit je er deze zomer lekker koeltjes bij. En de kids? Die zijn uren zoet!

         
 Zwembad voor in de tuin

 

Gezelschapsspellen met elkaar

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden. Maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie. Wie daag jij thuis uit?

Tok. Tok. Tok... Nog één wedstrijdje

Als er iets verslavend is, is het wel pingpongen. Alleen het ritmische geluid van het balletje dat over de tafel stuitert, is al aanmoediging genoeg. Record overspelen oefenen of met z’n allen een rondje om de tafel: tafeltennis staat garant voor uren speelplezier.
   
       
       Wedstrijdje pingpongen

 

Houten speelgoed

In het speelparadijs mag speelgoed van BRIO niet ontbreken, zodat ook de kleintjes zich thuis ook goed kunnen vermaken. Wanneer je kind met BRIO speelt zal het zeker herinneringen uit je jeugd oproepen. 

         
 Speelgoed van BRIO

Basketballen met de kids  

Een basketbalnet heeft iets magisch: hang het op en het trekt spelers aan. Iedereen wil toch nog éven die bal in de basket gooien. En het leuke, je bent het nooit zat. Michael Jordan of niet, basketballen is een fantastisch balspel voor jong en oud.
  
         
 Basketbalnet van Lifetime

 

Daar krijgen ze honger van

Bij een speelparadijs hoort natuurlijk lekker eten. Wat dacht je van een zelfgemaakte bubbelwafel? Voor de grotere trek is het tijd voor frietjes met een snack of een pannenkoek met stroop en poedersuiker. De leukste feestjes eindigen immers met feestelijk eten.

Even relaxen

Na al dat springen, dansen, klimmen en klauteren kunnen ze wel een rustmomentje gebruiken. Met de Fatboy Junior zitzak komen die druktemakers even op adem. Hoelang? Geen idee. Voor je het weet rinkelt de deurbel weer. Nóg meer vriendjes die aanbellen om samen te spelen.

         
 Kidszitzak van Fatboy

 

Leesboeken

Tijd voor een voorleesuurtje. Laat de kids hun favoriete boek kiezen en stimuleer hun fantasiewereld met de mooiste kinderverhalen.

De geschiedenis van Loevestein

De rijke geschiedenis van Loevestein beslaat meer dan 660 jaar. In 1358 liet ridder Dirc Loef van Horne zijn kasteel bouwen op een strategische plek in het mooie rivierenlandschap, daar waar Maas en Waal samenkomen. Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig ideaal voor een bijzonder dagje uit!

         
 Ga op ontdekking bij Loevestein

 

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer in Avonturenpark Hellendoorn. Dit familiepretpark heeft een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen. Ideaal!

         
 Een dag vol avontuur in Hellendoorn