Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

ss Rotterdam

Ontvang 1 overnachting voor 2 personen in een Standard Double Room op het ss Rotterdam in Rotterdam. Overnacht aan boord van dit legendarische stoomschip van de Holland Amerika Lijn!

Lees meer
100,00
Gratis thuisbezorgd
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Jezelf een keer wereldreiziger voelen in eigen land? Overnacht dan aan boord van het ss Rotterdam. Dit legendarische stoomschip van de Holland Amerika Lijn is de meest bijzondere plek om te overnachten in Rotterdam. Op dit enorme stoomschip voel je je net als in een oude film. De prachtige gangen, het dek en de mooie trappen, alles klopt. Je raakt niet uitgekeken want er is zoveel te zien en te doen. Ik heb me al goed verdiept in de mooie historie van dit prachtige stoomschip. Wat zullen we lekker slapen op het water! Dit wordt een overnachting om nooit te vergeten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van ss Rotterdam. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info
Adres: 3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2973090