ss Rotterdam

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Jezelf een keer wereldreiziger voelen in eigen land? Overnacht dan aan boord van het ss Rotterdam. Dit legendarische stoomschip van de Holland Amerika Lijn is de meest bijzondere plek om te overnachten in Rotterdam. Op dit enorme stoomschip voel je je net als in een oude film. De prachtige gangen, het dek en de mooie trappen, alles klopt. Je raakt niet uitgekeken want er is zoveel te zien en te doen. Ik heb me al goed verdiept in de mooie historie van dit prachtige stoomschip. Wat zullen we lekker slapen op het water! Dit wordt een overnachting om nooit te vergeten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze.

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl