Stadscafé In den Grooten Slock in Amersfoort

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij stadscafé In den Grooten Slock in Amersfoort.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Kom lekker eten bij stadscafé In den Grooten Slock in Amersfoort. Er is voor ieder wat wils: of je uitgebreid wilt lunchen, dineren of borrelen. Het is allemaal mogelijk. Dit restaurant zit in een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes, waardoor dit een ultieme sfeerbeleving geeft. Ook heeft In den Grooten Slock een overdekt en verwarmd buitenterras die het hele jaar in gebruik is. Wil je met een groot gezelschap een feest vieren of gezellig barbecueën? Dat kan! Aarzel niet om te vragen naar de mogelijkheden. In Den Grooten Slock verwelkomt je graag!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij stadscafé In den Grooten Slock in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij stadscafé In den Grooten Slock in Amersfoort of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Zevenhuizen 1A 
3811 CW Amersfoort
T: 033 303 4357