Hotel

Staycation in Hotel Room Mate Aitana Amsterdam

Ook toe aan even kleine pauze? Kom ontspannen en verblijf 1 nacht in een ruime kamer (ca. 32m2) en geniet van een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet inclusief live cooking.

Lees meer
Maak je keuze:
180,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Ook toe aan even kleine pauze? Kom ontspannen in dit prachtige boetiek hotel en verblijf in 1 van de prachtige kamers!

Room Mate Aitana ligt in het hart van Amsterdam in een modern gebouw op een nieuw kunstmatig eiland in de rivier het IJ, direct naast de nieuwe Rechtbank, het Centraal Station en heel dicht bij de Dam, het historische centrum van de stad, en dicht bij de belangrijkste toeristische trekpleisters en bedrijvencentra van de hoofdstad. Geniet van ruime kamers van tenminste 32m2 (verzilver voor Easy staycation) of van een ruime junior suite van tenminste 45m2 (verzilver voor Luxury staycation) en een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet inclusief live cooking! Beide keuzes zijn inclusief ontbijtbuffet en gratis late check-out tot 14:00 uur. 

Neem een lekker biertje in de Mezzanine Bar, sport in de gratis gym, wandel langs de kade terwijl je de kanalen aanschouwt. Of vraag de guest relation naar de beste en leukste uitjes op dit moment.

Hotel Room Mate Aitana hebben alle maatregelen rondom Covid-19 getroffen om je een veilig en fijn verblijf te geven!

Praktische info

Exclusief citytax en occupancy tax (ter plaatse te betalen): 

Small get away AITANA: € 9.06 city tax per kamer per nacht + 3 euro per persoon per nacht occupancy tax
Luxury get away AITANA: € 12.27 city tax per kamer per nacht + 3 euro per persoon per nacht occupancy tax

Uitgesloten data: 5/11 t/m 6/11 en 31/12 t/m 02/01/22.

Adres: IJdok 6, 1013 MM Amsterdam
Telefoonnummer:   020-8914800
Website: Room Mate Aitana

Locaties

Wat moet je doen?

Neem per e-mail contact op met Room Mate Aitana voor actuele beschikbaarheid (om teleurstellingen te voorkomen), meer informatie en om te reserveren. Je ontvangt een voucher voor het arrangement, de vouchercode dien je door te geven bij de reservering (meer informatie vind je op de voucher). Je kunt tot 2 dagen voor aankomst het verblijf nog omboeken naar een andere aankomstdag t/m 30/12/21. De voucher is geldig voor een verblijf met een uiterlijke aankomstdatum op 30/12/21.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk