Hotel

Stedentrips dichtbij

Kies je waarde en ontvang een cadeau card die je op Weekendjeweg.nl kunt gebruiken. Let op! Maximaal één cadeau card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00

Gratis per e-mail

Actie!
Verzilver je Pluim in juni en ontvang een extra kortingscode t.w.v. €5,- De zomerkorting is te gebruiken tot 1 augustus 2022.

Bij een stedentrip denk je al snel aan Valencia, Lissabon of Praag. Toch hoef je helemaal niet zo ver weg om de leukste steden te ontdekken. Je rijdt in een mum van tijd naar Gent, Parijs of Düsseldorf! Geniet in Gent van de lekkerste biertjes, fraaie musea en historische pleinen. Struin in Parijs door de romantische straatjes, zit urenlang op terrasjes en droom weg bij de lichtjes van de Eiffeltoren. Düsseldorf is een echte aanrader rond de feestdagen met de gezelligste kerstmarkten, maar de stad is ook een waar shop walhalla. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met steden dichtbij, want ook Nederlandse steden hebben zó veel te bieden. Dus kies tijdens jouw volgende stedentrip voor een stad dichtbij en maak er een onvergetelijk weekendje weg van!

Praktische info

De Weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een stedentrip dichtbij naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de voucher de reissom overstijgt. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende accommodaties kijk je op www.weekendjeweg.nl en voor vakantieparken op Bungalows.nl

Voor een overzicht van alle speciale thema's die weekendjeweg heeft samengesteld klik hier.

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 12 uur een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een stedentrip dichtbij naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en vakantieparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 19,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd