Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Sterrenkubus in Lattrop-Breklenkamp

Ontvang 1 overnachting voor 2 personen in een Sterrenkubus bij Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp. Incl. kopje koffie of thee bij aankomst, toegang Cosmos sterrenwacht en 's morgens een goed gevulde ontbijtmand.

Lees meer
150,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ik weet nu al dat dit een nacht wordt om nooit te vergeten! We gaan namelijk overnachten in een Sterrenkubus. Dat is een prachtig vierkant houten huisje middenin het boerenland. Het huis is klein maar wel van alle gemakken voorzien. Minstens net zo lux als een hotelkamer. Met een riant tweepersoonsbed dat zich onder een grote transparante koepel in het dak van het huisje bevindt. Zo kunnen we tot diep in de nacht genieten van de prachtige sterrenhemel. Laat het maar snel donker worden! Het huisje is zelfs voorzien van een telescoop. Zo hoeven we gegarandeerd niks te missen. Ik weet zeker dat we heel veel vallende sterren gaan zien!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Pluim voucher per post die je kunt gebruiken als entreebewijs. Lever de Pluim in bij de kassa van de Sterrenkubus bij Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp. Geef hier van tevoren aan dat je met een Pluim wilt betalen. De Pluim kan niet ingewisseld worden bij aankoop van en/of in combinatie met actietickets. Er wordt geen geld teruggeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.

Praktische info

Adres
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Telefoonnummer
0541-221392