Sterrenkubus in Lattrop-Breklenkamp

Ontvang 1 overnachting voor 2 personen in een Sterrenkubus bij Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp. Incl. kopje koffie of thee bij aankomst, toegang Cosmos sterrenwacht en 's morgens een goed gevulde ontbijtmand.

Lees meer
Maak je keuze:
150,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ik weet nu al dat dit een nacht wordt om nooit te vergeten! We gaan namelijk overnachten in een Sterrenkubus. Dat is een prachtig vierkant houten huisje middenin het boerenland. Het huis is klein maar wel van alle gemakken voorzien. Minstens net zo lux als een hotelkamer. Met een riant tweepersoonsbed dat zich onder een grote transparante koepel in het dak van het huisje bevindt. Zo kunnen we tot diep in de nacht genieten van de prachtige sterrenhemel. Laat het maar snel donker worden! Het huisje is zelfs voorzien van een telescoop. Zo hoeven we gegarandeerd niks te missen. Ik weet zeker dat we heel veel vallende sterren gaan zien!

Wat moet je doen?

Bel Erfgoed Bossum voor meer informatie en om te reserveren.
Maak de reservering compleet door het gewenste aanbod te bestellen met je Pluim. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling die je als betaalbewijs aan de partner kunt tonen.

Praktische info

Adres
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Telefoonnummer
0541-221392