Stichting AAP

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor apen en kleine uitheemse zoogdieren. Vaak zijn de dieren er slecht aan toe en getraumatiseerd.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor apen en kleine uitheemse zoogdieren zoals, wasberen, neusberen en prairiehondjes. De dieren zijn afkomstig uit de illegale handel, louche dierenparkjes, circussen en proefdierlaboratoria of ze zijn afgestaan door particulieren. Vaak zijn de dieren er erg slecht aan toe en getraumatiseerd. Bij AAP krijgen ze de rust en verzorging om te herstellen en te leren weer met soortgenoten om te gaan. Daarna wordt er een geschikt herplaats adres gevonden, bij voorkeur in een reservaat. Helaas is niet elk dier te herplaatsen. Voor hen heeft AAP permanente opvang op de apeneilanden in Almere of in Spanje bij ons project Primadomus. Helaas blijft de stroom van (mishandelde) dieren nog altijd toenemen. AAP doet daarom veel aan preventie door middel van het voorlichten van particulieren, instellingen en overheden.

Wat moet je doen?

Klik op [Bestellen] en doneer jouw Pluim aan dit goede doel. Bijbetaling kan via iDeal. Je ontvangt de bevestiging van de donatie binnen circa 5 werkdagen.

Praktische info

Adres

Stichting AAP
Postbus 50313
1305 AH Almere

Telefoonnummer

036-5238787