Stoere momenten

Stoere momenten

Stoere momenten

Content

Soms heb je van die momenten waarop je iets stoers wil doen. Driften op het ijs bijvoorbeeld. Of een middagje in en om het huis klussen. Voor jou geen warm bad met komkommerschijfjes op je ogen. Het enige dat jij nodig hebt is een stoere activiteit om jezelf weer helemaal op te laden en zo te genieten van je vrije tijd. 
 

Stoere momenten

Barbecueën

Bestaat er iets leukers dan buiten koken? Een flinke steak, een spies met groenten of een heuse Flammkuchen; wie de grill onder controle heeft, is een gelukkig mens! En zo niet...dan leer je dat toch gewoon? Met een Big Green Egg BBQ workshop bijvoorbeeld. Of een goed BBQ-kookboek. Eetsmakelijk!

Kies je eigen biertjes

Met Biercheque krijg je geen biertjes meer die je zelf niet zou kiezen! Ontdek nieuwe (speciaal) biertjes. Kies uit verschillende smaken, geuren en kleuren in de aangesloten slijterijen. Of kies alleen de biertjes die jij het allerlekkerst vindt.

       
Bestel Biercheque voor een écht bierbeleving

 

Driftcursus

Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie! Durf jij de Fast & Furious ervaring aan?
Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van professionele instructeurs en drift feilloos door onze bochten. Super handig nu het nat en glas is buiten.
   

Driften

Klaar de klus

Van de schuur opknappen tot dat ene plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!
     

Muziek maakt alles beter

Bij het opstaan, tijdens de lunch of als je je tanden poetst: muziek kan altijd. De Cruiser Deluxe platenspeler van Crosley is een classic platenspeler met een moderne afspeelmogelijkheden. Naast je platencollectie kun je eenvoudig naar je digitale nummers luisteren. Ben je klaar met luisteren, dan kun je de platenspeler als een koffer dichtklappen. 
        

Deluxe platenspeler van Crosley

Airsoften op militair terrein

Zin in actie en avontuur? Ervaar hoe het is om een militair te zijn op een levensecht domein. Ga de strijd aan met een ander team en duik, rol en schuil voor vliegende balletjes van de tegenstander. Maar let op: je hebt maar drie uur om je missie te behalen.
   
    
Ga airsoften

 

Tot rust komen

Eerlijk is eerlijk: na een middagje klussen of een driftcursus, is iedereen wel toe aan een momentje van rust. Van een lekkere warme douche met heerlijk geurende producten van Rituals tot een ontspannende nekmassage in je luie stoel. De modus ‘stoer’ mag eventjes uit...

Driften op een ijsvloer

ICEKARTEN! Drift op een gigantische, spiegelgladde ijsvloer! IJskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het draait om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften. Wie daag jij uit?
   

Ice karten in Rucphen

 

Zelf bier brouwen

De droom van elke bierliefhebber: z’n eigen bier maken én drinken. Met Brew Monkey word je een doorgewinterde bierbrouwer die al snel de fijne kneepjes van het vak kent. Maar wees gewaarschuwd, je eigen bier brouwen is verslavende hobby. Want: het lekkerste bier brouw je natuurlijk zelf.
   

Luxe pakket van Brewmonkey

 

Lekker bladeren

Even gewoon helemaal niks moeten. Plof op de bank (of de wc) en pak een tijdschrift naar keuze. Wat dacht je van het laatste nieuws over de Formule 1 of de nieuwste auto’s in Top Gear?

Probeer eens een andere auto uit

Voel die adrenaline stromen, probeer verschillende knopjes in een luxe wagen of laat je heen en weer slingeren op een offroad. Zodra je in die auto stapt, waan je je in een andere wereld.