Strandhuys De Vrijbuyter in Groede

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Strandhuys de Vrijbuyter in Groede.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Strandhuys de Vrijbuyter in Groede is gelegen bij het prachtige strand op een mooie en kindvriendelijke locatie. U bent meer dan welkom om de menukaart te inspecteren en een keuze te maken.

Heeft u niet zo’n trek? U kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen om even bij te praten met een kopje koffie. Elkaar ontmoeten in een fijne omgeving, zorgeloos genieten met uitstekende service en samen genieten van lekker eten; dit is wat u te wachten staat bij Strandhuys de Vrijbuyter in Groede!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Strandhuys de Vrijbuyter in Groede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Strandhuys de Vrijbuyter in Groede of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres:

Zeeweg 4

Groede 4503 PC

Telefoonnummer: +31 (0)117 376 719