Strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen is een ideale plek om met je RestaurantCadeau een heerlijk hapje te eten met uitzicht op het strand en zee. Elke zondag is er een ontbijtbuffet voor een voordelige prijs. Er is elke dag verse kreeft en twee keer per dag verse vis. Ook is het mogelijk om gezellig te borrelen of tot rust te komen met een kopje koffie met versgebakken taart.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij strandrestaurant De Waterreus in Scheveningen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Strandweg 3A
2586 JK Scheveningen
T: 070 358 6909
E: info@waterreus.nl