Strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

FF Tijd is een gezellig familie restaurant aan het strand in Hoek van Holland. Een springkasteel, kinderhoek, heerlijke loungebanken en prachtig uitzicht naar de haven maakt FF Tijd de locatie waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij hebben er onze missie van gemaakt om de Tijd stil te laten staan voor alle gasten die bij ons verblijven. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, een ontspannen sfeer, een uitgebreide menukaart, verse vis en de beste PIZZA’S van het Westland uit onze heerlijke steenoven.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij strandrestaurant FF Tijd in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.