Strandrestaurant Sjoerd op Ameland

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij strandrestaurant Sjoerd op Ameland.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sjoerd op Ameland is een bijzonder strandrestaurant waar de waarden vers, duurzaam en eerlijk centraal staan. Dineren of lunchen met een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Bij Sjoerd vind je een uitgebreide lunch- en dinerkaart, hierin wordt een combinatie gemaakt van classics, mediterraans en streetfood. Ze werken uitsluitend met verse producten, tevens wordt er rekening gehouden met diervriendelijkheid en het milieu. Je vindt voornamelijk streekproducten bij Sjoerd in Ameland.

 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij strandrestaurant Sjoerd op Ameland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij strandclub Zwoel in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres:

Strandweg 70

Nes (Ameland) 9163 GN

Telefoonnummer:

+31 (0)519 542 524