Strandtent Zon en Zand in Hoek van Holland

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij strandtent Zon en Zand in Hoek van Holland.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Zon en Zand in Hoek van Holland is een luxe strandtent waar u kunt genieten van heerlijke salades, broodjes, snacks en hoofdgerechten. Uiteraard alles vers en uit eigen keuken!

In de zomer gaat de BBQ aan en kan iedereen genieten van gegrilde specialiteiten; vis, vlees en vegetarisch. Natuurlijk vergeten wij de bijgerechten niet, bij Zon en Zand geniet u van het beste brood met lekkere dipjes en verse salades.

Bij Zon en Zand kunt u gedurende het hele jaar gratis parkeren; handig als u iets te vieren heeft en er veel gasten komen! Voor elke gelegenheid (trouwfeest, bedrijfsfeest, barbecue, feest, partij, strandborrel, verjaardag, vergadering, bruiloft, receptie) bent u bij Zon en Zand aan het juiste adres.

Bekend met Zon en Zand? Dan kent u de luxe cocktailkaart waarschijnlijk ook; kies uit de meest uiteenlopende cocktails voor een geslaagde middag of avond! Kom langs in Hoek van Holland en geniet!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij strandtent Zon en Zand in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij strandclub Zwoel in Hoek van Holland of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres:

Zeekant 53

Hoek van Holland 3151 HW

Telefoonnummer: +31(0)174310730