Studio in Tilburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Studio in Tilburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Geniet van een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Studio staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten. De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proef je! In het weekend worden de stoelen na middernacht opzij geschoven en wordt het restaurant omgetoverd tot dansvloer.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Studio in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Studio in Tilburg of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Heuvel 9
5038 CN Tilburg
T: 013 543 60 16
E: info@studio-tilburg.com