Sushi by Me in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Sushi by Me in Deventer.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Sushi by Me in Deventer is een Japans sushi, grill & chill restaurant. Bij Sushi by Me kun je onbeperkt genieten van heerlijke sushi en grill gerechten. Ook heeft Sushi by Me een aantal overheerlijke Japanse specialiteiten. Het speciale aan Sushi by Me is dat je iedere ronde met een tablet je bestelling door kunt geven. Hoe gaaf is dat?! Makkelijk kiezen is het echter niet, er zijn meer dan 90 gerechten waar je uit kunt kiezen. Gelukkig kun je uit meerdere gerechten kiezen, dat maakt het toch net een stukje makkelijker!

Sushi by Me opent iedere dag haar deuren om 12:00. Lunchen is dus ook een optie als je in de middag zin hebt in sushi!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Sushi by Me in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Sushi by Me in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Brink 35
7411 BT Deventer
T: 0570 611 992
E: info@sushibyme.nl