Suzette Crêperiebar in Alkmaar

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Suzette Crêperiebar in Alkmaar.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Suzette Creperiebar in Alkmaar staat bekend om de meest heerlijke verse Franse pannekoeken. Ze worden super dun gebakken op traditionele crêpe platen, recht voor je neus in de open keuken. Hier geniet je dus echt van de allerlekkerste zoete en hartige pannenkoeken en crêpes. Omdat alles vers bereid wordt, wordt er altijd rekening gehouden met wensen en/of allergieën; er is naast het gebruikelijke beslag ook koe-, ei- en glutenvrij beslag. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Suzette Crêperiebar in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Suzette Crêperiebar in Alkmaar of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Mient 15
1811 NB Alkmaar
T: 072 220 3073
E: michael@suzettecreperiebar.nl