Taarten bakken

Zelf gemaakte cake

Taarten bakken

Zelf gemaakte cake

Liefde voor bakken, wie heeft het niet? Want de lekkerste taart is natuurlijk zelfgemaakt! Je begint met wat losse ingrediënten: bloem, bakmix, boter, suiker en chocolade of fruit. Volg de stappen van het recept of doe het op gevoel. Vervolgens kan je genieten van de geur van home made taart die door de kamer zweeft. En daarna het leukste moment: samen genieten van jouw zelfgemaakte taart.
  

De basisbenodigdheden

Bak voor het hele gezin, de buurvrouw én jezelf een lekkernij. Wat je ook wil maken, van een cheesecake met kersen tot een healthy bananenbrood: deze benodigdheden mogen niet ontbreken in je keuken.

Kneden, kloppen en mixen

Bakhulpjes zijn altijd fijn. Zeker van deze toppers! In een handomdraai mix je het beslag en is het klaar voor gebruik. Laat je bakcreativiteit de vrije loop met deze alleskunners.

Leer het van de bakmeester

Taarten, cupcakes, koekjes en allerlei andere lekkere dingen. Hier krijgt iedereen toch de bakkriebels van? Laat je inspireren tot de meest verrassende baksels en zoetigheden met een van deze kookboeken. Lekker als dessert of bij de koffie. Veel bakplezier en laat het smaken!

Serveren maar

Het moment is daar, serveren maar! Zet jouw creatie in het zonnetje met de taartplateau en serveer ‘m op een mooie borden. Dat is extra genieten 😉

Met een kop koffie of thee?

De geur van versgezette koffie bij die overheerlijke taart ... Wat een verwennerij!

Voor elke thuisbakker

Bakken hoort bij Dille & Kamille! Je vindt heel veel handige bakspullen. Van caketesters, beslagkommen en springvormen tot een meelzeef, tulbandvorm en een roomhoornpen: zij hebben het. De cadeaubon van Dille & Kamille is ook online te besteden.
 
  
Winkelen bij Dille & Kamille

Taartje buiten de deur?

De vertrouwde combinatie van koffie en vers gebak … een betere bestaat niet! Geniet ook van andere lekkere hapjes zoals donuts, bagels en broodjes.
 
  
Bestel de Koffie & Gebak Cadeaukaart