Tandemvlucht met Paraglidingschool Inferno

Geniet van een tandemvlucht met een instructeur voor 1 persoon bij Paraglidingschool Inferno in Almelo. De makkelijkste en mooiste manier van vliegen!

Lees meer
60,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Zelf kunnen paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding? Het kan bij Paraglidingschool Inferno! Met een instructeur kun je een duo-vlucht maken op ons lierveld in Almelo. De lierkabel trekt je de lucht in en na enkele stappen vlieg je. In een paar minuten ben je honderden meters in de lucht en heb je een adembenemend uitzicht over het prachtige Nederland.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Paraglidingschool Inferno. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische Info

Om mee te kunnen vliegen met een tandempiloot moet je minstens 6 jaar zijn. De vlieglocatie van je tandemvlucht wordt altijd een dag van te voren bekend gemaakt. Je krijgt daarover bericht per mail.

Adres
Plesmanweg 15
7602 PD Almelo

E-mailadres
info@paraglidingschool.nl