Tapperie De Gats in Sittard

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Tapperie De Gats in Sittard

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Tapperie De Gats in Sittard is een enorm gezellig café restaurant waar de Limburgse gastvrijheid centraal staat. Het is een bijzonder café, de locatie is namelijk een monumentaal pand uit het jaar 1535 en het uitzicht op het marktplein is prachtig! Tapperie De Gats was het eerste speciaalbier café op de Sittardse historische markt! Deze traditie is in stand gebleven: je kunt hier kiezen uit meer dan honderd verschillende speciaal bieren. Je bent hier uiteraard ook meer dan welkom om te lunchen of te dineren bij Tapperie De Gats!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Tapperie de Gats in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Tapperie de Gats in Sittard of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Markt 20
6131 EK Sittard
T: 046 850 8058
E: info@tapperiedegats.nl