Decoratie

Tegeltje met jouw eigen spreuk

Een Origineel kado? Met dit echte Keramische tegeltje met spreuk (15,2 x 15,2 cm) word je herinnerd!

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

De originele tegels van Tegelspreuken.nl kunnen helemaal naar eigen wens met een tekst en/of foto's worden gemaakt. Dit wordt speciaal voor jou ingebakken.
De tegeltjes Tegelspreuken worden geleverd in een leuke geschenkverpakking wat het nog leuker (maar ook gemakkelijker) maakt om cadeau te geven! Tevens wordt er een plakhanger meegeleverd zodat hij meteen op de muur vereeuwigd kan worden.

Heb je de spreuk naar keuze nog niet gevonden? Geen probleem, want op de website Tegelspreuken.nl zijn er ruim 7700 tegelontwerpen met de leukste Spreuken beschikbaar. Kortom er is altijd wel een tegelspreuk die écht bij jezelf of bij de ontvanger past! Bovendien worden orders op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Praktische info

Je ontvangt binnen 1 werkdag een Tegelspreuken Cadeaukaart per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Tegelspreuken.nl voor het ontwerpen van de mooiste en/of de leukste tegels naar keuze. Let op: het totaalbedrag dient in een keer besteed te worden. De Tegelspreuken Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte. Zie voor actuele verzendkosten van de tegels: https://www.tegelspreuken.nl/verzending-en-bezorging/

 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk