Op het land

Tesla S rijden (keuze uit 5 locaties)

Volledig elektrisch rijden staat voor sommige mensen gelijk aan saaie auto’s. Maar de Tesla S voldoet totaal niet aan dat stereotype beeld. Zodra je gaat rijden in een Tesla S wil je niet meer anders dan deze duurzame wagen.

Lees meer
Maak je keuze:
49,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Volledig elektrisch rijden staat voor sommige mensen gelijk aan saaie auto’s. Maar de Tesla S voldoet totaal niet aan dat stereotype beeld. Zodra je gaat rijden in een Tesla S wil je niet meer anders dan deze duurzame wagen. Geniet van de stilte én snelheid van deze bijzondere sportwagen.

Er zijn maar liefst 5 locaties waar uit gekozen kan worden:
Amsterdam, Eindhoven, Gorinchem, Gouda en Hilversum (Eemnes). 

Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid: www.teslawens.nl/agendaLet op: Er kunnen ook andere locaties tussen staan. Echter worden deze ‘andere’ locaties niet standaard aangeboden en dus ook niet aangevuld.

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Tesla S rijden bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk