Thai from Sky in Amstelveen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Thai from Sky in Amstelveen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Thai from Sky in Amstelveen kun je de Thaise keuken ontdekken. Het is net of je echt in het warme Thailand bent, aangezien bij binnenkomst in het restaurant de Aziatische geuren je al tegemoet komen.

De authentieke Thaise gerechten worden op een bijzondere wijze klaargemaakt door de chefs in de keuken. Er wordt namelijk veel gewerkt met verschillende, verse kruiden en specerijen. Uiteraard kun je zelf aangeven hoe pittig je jouw maaltijd wilt. De gerechten kunnen namelijk mild of pittig bereid worden: aan jou de keus.

Door het heerlijke, vers bereidde eten en de vriendelijke bediening met een Thaise glimlach, wordt je avondje uit een heus feest.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Thai from Sky in Amstelveen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kostverlorenhof 65
1183 HG Amstelveen
T: 020 640 6338