Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit.

Hét recept voor quality time: ga samen naar de film, dans op je favoriete muziek en creëer je eigen uitgaansbar. Haal het plezier van een avondje uit in huis. Succes en lol gegarandeerd!
   

Thuis uit eten

Eerste een hapje eten. Waar heb je zin in? Laat je inspireren door deze heerlijke kookboeken. Heerlijk bladeren en inspiratie opdoen. Kook een drie-, vier- of zelfs een vijfgangendiner. Kies je voor een ovengerecht, een typisch Nederlands gerecht of zoek je iets wat snel op tafel staat? Hoe dan ook, lekker wordt het zeker!

Haal mooie wijnen in huis

Zoek een wijnpakket passend bij je diner. Het aanzicht van die mooie wijnen uitgestald op de keukenbar geeft een gevoel van luxe. Proost op de gezondheid!

Wie staat er achter de thuisbar 

En door naar de thuisbar! Hoe leuk om je eigen drankjes te maken? Shake it shake it en cheers! Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Speciale drankjes voor speciale momenten. De tonic staat koud… Het feestje kan beginnen! Zo maak je je avondje uit in huis echt compleet.

Dansen op je favoriete muziek

Ben je meer een danser dan een zitter? Maak dan een playlist met je favoriete muziek en laat die beat knallen uit je speakers. Of ga terug in de tijd met een platenspeler. Dat klinkt toch als muziek in de oren? 

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Geniet thuis van de nieuwste films.

Gezellig voor de buis

 

Bizarre tijden vragen om uitzonderingen, toch? Voor die ene keer eten voor de tv met verse frietjes. Of wat dacht je van zelfgemaakte popcorn? Zo maak je er een feestje van!