Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit.

Hét recept voor quality time: ga samen naar de film, dans op je favoriete muziek en creëer je eigen uitgaansbar. Haal het plezier van een avondje uit in huis. Succes en lol gegarandeerd!
   

Eerste een hapje eten

Waar heb je zin in? Laat je inspireren door heerlijke recepten van de Kookmutsjes. Heerlijk bladeren en inspiratie opdoen. Kook een drie-, vier- of zelfs een vijfgangendiner. Kies je voor een ovengerecht of zoek je iets wat snel op tafel staat? Hoe dan ook, lekker wordt het zeker!

Maak het extra speciaal

Dip je brood in heerlijke Spaanse oliën. Vind de meest heerlijke, verse producten bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken bij jou in de buurt met de Vers Kadokaart. Geloof ons: je proeft het... Het is net dat extraatje voor jouw thuis restaurant. Of probeer eens een kaviaarproeverij. Wat een luxe!

Een online wijnproeverij

Een wijnproeverij zonder van de bank te komen. Proef wijnen onder begeleiding van een sommelier. Leer de basis van het wijnproeven en de achtergronden van de verschillende wijnen. Alleen of samen. Op elk moment. Op elke plaats. Net hoe het jou uitkomt. Een frisse manier om van oude tradities te genieten. Perfect voor een avondje uit in huis!
    
   Bestel een online wijnproeverij

 

Ontdek speciaal biertjes

Haal lekkere biertjes voor een avondje uit in huis of organiseer je eigen bierproeverij met Biercheque. Kies verschillende smaken, geuren en kleuren in de aangesloten winkels. Of kies alleen de biertjes die jij het allerlekkerst vindt.
   
      Bestel Biercheque

 

Haal zelf mooie wijnen in huis

Zoek een wijnpakket passend bij je diner. Het aanzicht van die mooie wijnen uitgestald op de keukenbar geeft een gevoel van luxe. Proost op de gezondheid!

Wie staat er achter de thuisbar 

En door naar de thuisbar! Hoe leuk om je eigen drankjes te maken? Shake it shake it en cheers! Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Speciale drankjes voor speciale momenten. De tonic staat koud… Het feestje kan beginnen! Zo maak je je avondje uit in huis echt compleet.

Dansen op je favoriete muziek

Ben je meer een danser dan een zitter? Maak dan een playlist met je favoriete muziek en laat die beat knallen uit je speakers. Of ga terug in de tijd met een platenspeler. Dat klinkt toch als muziek in de oren? 

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Geniet thuis van de nieuwste films.

Met een lekker hapje en drankje

Bij een avondje uit in je thuisbiosscoop hoort natuurlijk dit luxe sweet movies pakket. Het pakket bevat uiteraard popcorn, waarvan één met een unieke prosecco smaak. Geniet van zoete snacks en sip van de unieke prosessco van Black & Bianco.
   
     Bestel het sweet movies pakket

 

Potje spelen?

Eindig je avondje uit af met een gezellige afsluiter. Begeef je weer even in het casiono met een potje roulette of ga de strijd met elkaar aan tijdens een poolwedstrijd.