Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit

Thuis een avondje uit

Content

Hét recept voor quality time: ga naar de film in je eigen huis, dans op je favoriete muziek en creëer je eigen uitgaansbar. Haal het plezier van een avondje uit in huis.

Thuis een avondje uit

Een welkomstdrankje

Een mooie wijn mag niet ontbreken bij een avondje uit. Dus ook niet bij een ‘avondje thuis’. Zoek een wijnpakket dat past bij je diner, bijvoorbeeld een smakelijke mix van verschillende wijnen. Zo heb je voor elke gang een geschikte wijn. Of probeer een 'glass of class' met Black & Bianco %. Of ontdek heerlijke speciaal biertjes met Biercheque.

Online kooklessen van Michelinsterren chefs

In unieke masterclasses van Cheflix leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Zo kan jij ook fantastische gerechten op Michelinsterrenniveau bereiden in jouw thuis restaurant! De masterclasses zijn geschikt voor elke thuiskok, dus kookervaring is niet nodig.
   

Leer van de sterrenchefs

 

 

Maak het extra speciaal

Dip je brood in heerlijke Spaanse oliën. Vind de meest lekkere, verse producten bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken bij jou in de buurt met de Vers Kadokaart. Geloof ons: je proeft het... Het is net dat extraatje voor thuis. Of probeer eens een kaviaarproeverij. Wat een luxe!

Een online wijnproeverij

Een wijnproeverij zonder van de bank te komen. Proef wijnen onder begeleiding van een professionele sommelier. Leer de basis van het wijnproeven en de achtergronden van de verschillende wijnen. Alleen of samen. Op elk moment. Net hoe het jou uitkomt. Een frisse manier om van oude tradities te genieten. Perfect voor een avondje uit in huis!
    
   
Bestel een online wijnproeverij

 

Wie staat er achter de thuisbar?

En door naar de thuisbar! Hoe leuk is het om je eigen drankjes te maken? Shake it shake it en ... cheers! Als een echte barman beweeg jij je soepeltjes achter de bar. Speciale drankjes voor speciale momenten. De tonic staat koud… Het feestje kan beginnen! Zo maak je je avondje uit in huis echt compleet.

Kies je favoriete cocktailbox

Organiseer een gezellig cocktailavondje met vrienden. In een box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor lekkere cocktails. En het fijne: alle boxen worden aan huis geleverd. Liever alcoholvrije cocktails? Bestel een mocktailpakket van MiMa Amsterdam.
       
   
Een cadeaubon van MiMa Amsterdam

 

 

Uniek tafelwater

Zelf maken is leuk. En het is nog leuker als simpel is. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld. Maak jouw tafelwater uniek in een handomdraai. Even laten staan en geniet!
           
   
Zelfgemaakt tafelwater van Pineut

 

Dansen op je favoriete muziek

Lang stilgezeten? Maak dan een playlist met je favoriete muziek en laat die beat knallen uit je speakers. Of ga terug in de tijd met een platenspeler. Dat klinkt toch als muziek in de oren?
    
   
Bekijk alle speakers

 

Creëer je eigen thuisbioscoop

Transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop. Huur de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in jouw eigen bioscoop. Geniet thuis van de nieuwste films.

Snacks voor bij de film

Waar gekeken wordt, moet gegeten worden! Plof op de bank met een lekker drankje en een heerlijk hapje. Popcorn, zoute sticks of een kaasplankje bijvoorbeeld. Iets meer op stand? Kies dan voor de delicatessenbox of een luxe giftbox met chocolade. Smullen!

Potje spelen?

Eindig je avondje uit af met een gezellige afsluiter. Ga de strijd aan met elkaar tijdens een potje polen of tafelvoetbal. Lol gegarandeerd!