Thuisspa

Creëer je thuisspa.

De thuisspa

Creëer je thuisspa.

Soms heb je het zo hard nodig: ultiem ontspannen. Het gevoel van helemaal niets moeten; geen telefoon, geen drukke agenda en geen hectiek. Laat alles even helemaal voor wat het is en ga voor de totale rust. De deur van de badkamer gaat op slot; zet een ontspannend muziekje op en de komende uren zijn even helemaal voor jezelf. Het is je gegund, geniet er van!

Word helemaal zen

Niets zo fijn als een spa in eigen huis. Een oase aan rust, een weldaad voor je gezondheid. Laat het bad vol lopen of neem een hete douche en gebruik verzorgingsproducten voor een zachte huid. De producten bevatten ingrediënten die helpen een kalme gemoedstoestand te creëren. Zo word je helemaal zen.

Ultieme verzorging

Een zachte en gladde huid is de droom van elke vrouw. Laat die droom uitkomen met de beautyproducten van Marie-Stella-Maris of Ariane Inden. Geniet van essentials waarmee je goed voor jezelf zorgt; van binnen en buitenaf. Zo geef je jezelf een extra boost tijdens een dagje thuisspa. Waan je even in een luxe schoonheidssalon.

Luxe in je eigen huis

Verwen jezelf met extra comfort in deze roerige tijd. Voel de zachtheid van een luxe handdoek of wikkel jezelf in een zachte badjas. Nog eventjes heerlijk nastomen... Door een klein moment van luxe te creëren, ervaar je al snel ultieme ontspanning. 

Een ontspannende nekmassage

Je stijve nek en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon met de nekmassage van Medisana. Zo creëer je een oase aan rust én weldaad voor je gezondheid. Na een bezoekje aan je thuisspa kan je er weer helemaal tegenaan.
  
   
Bestel de medisana nekmassage

 

Leg jezelf in de watten

Je hoofd leegmaken en even tot rust komen; boek een beautybehandeling naar keuze zodra het weer kan. Een moment voor jezelf om even stil te staan in de hectiek van alledag. Heerlijk ontspannen! Denk bijvoorbeeld aan huidverbeterende behandelingen, nagelstyling, massages, permanente make-up en nog veel meer.

Zin in een dagje sauna?

Een dagje sauna... wie houdt er niet van? Begeef je in een prachtige omgeving. Je voelt al je zorgen van je afglijden zodra je de sauna binnen stapt. Even helemaal nergens aan denken, alleen maar relaxen. Zeg eens eerlijk, dat klinkt toch heerlijk? Geniet weer van je favoriete sauna's en thermen. Vergeet je bezoek niet te reserveren zodra de sauna's weer open zijn.