Trees for All

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Met jouw donatie kan Trees for All nieuw bos aanplanten in Nederland en in het buitenland.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen, beschermen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daar zijn we trots op! Dankzij al onze donateurs kunnen we jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook beschermen we bestaande bossen en dragen we bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. We zijn een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.

Wat moet je doen?

Klik op [Bestellen] en doneer jouw Pluim aan dit goede doel. Bijbetaling kan via iDeal. Je ontvangt de bevestiging van de donatie binnen circa 5 werkdagen.

Praktische info

Postadres
Postbus 9, 6800 AA Arnhem

Bezoekadres
Oude Kraan 72, 6811 LL Arnhem

Contact
+31 26 845 08 94

info@treesforall.nl