Trouwcadeau

Een origineel trouwcadeau

Trouwcadeau

Op zoek naar een origineel trouwcadeau dat in de smaak valt bij het kersverse bruidspaar? Geef je weer een envelopje met geld of ga je voor iets persoonlijks waaruit blijkt dat je erover na hebt gedacht? Een bruiloft regelen kost veel energie. Een beetje ontspanning na deze inspanning is daarom vast meer dan welkom. En laat de Pluim nou net hét cadeau zijn voor vrije tijd. Geef de Pluim, dan is jouw trouwcadeau geheid een succes. 

Wat is de Pluim?

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Je geeft namelijk géén cadeau in creditcardformaat, maar wél een persoonlijke A4-kaart. Het is een grote kaart met een hoop ruimte voor een persoonlijke boodschap. Bovendien kan je ook online een eigen pagina voor het bruidspaar inrichten. Met verschillende opties om je eigen logo en/of foto toe te voegen op zowel de kaart als online, creëer je een heel origineel trouwcadeau. 

Uniek trouwcadeau 

Elk stel is anders. Het ene koppel wil graag eropuit, terwijl andere love birds liever een goed boek lezen. Iedereen besteedt hun vrije tijd graag op een andere manier. En dat is iets heel bijzonders. Om die reden bestaat ons aanbod uit een uitgebalanceerde mix van doe-cadeaus en leuke producten voor thuis of onderweg. Zo zit er altijd iets tussen wat het bruidspaar graag doet. 

Wat kan het bruidspaar met dit trouwcadeau? 

Bestel de Pluim

Cadeautips leuke trouwcadeaus

Zodra de uitnodiging op de mat valt denk je: ‘Wat is nou een origineel trouwcadeau?’ Je kunt nadenken wat het echtpaar financieel kwijt is voor jouw aanwezigheid op de bruiloft, en dat in een envelopje stoppen. Maar je kunt ook het roer omgooien en iets leuks geven voor in hun vrije tijd. Om je op weg te helpen: hier vind je een paar goede tips voor leuke trouwcadeaus die het echtpaar met de Pluim kan doen of kiezen.

1) Een romantisch diner voor twee

Houden ze van lekkere hapjes? Dan kan het verliefde stel met de Pluim flink wat kilootjes erbij eten of drinken. Van een diner in een luxe restaurant tot cocktails bij een beachclub: de Pluim heeft een uitgebreide menukaart voor levensgenieters.

2) Naar een concert of het theater

Dit is de perfecte keuze voor de cultuurliefhebbers onder ons. Met de Pluim kan het bruidspaar kiezen uit honderden concerten of theatervoorstellingen. Een heerlijke avond uit met een fantastische herinnering.

3) Weekendje weg

Er is niks leukers dan de liefde te vieren tijdens een weekendje weg. Genieten in een andere stad, roomservice bestellen of samen neerploffen op een kingsize bed. De Pluim geeft keuze uit tientallen hotels in Nederland en de leukste bed & breakfasts op mooie locaties.

4) De mooiste interieurdecoratie

Ons assortiment staat bomvol met leuke producten om het liefdesnest nog knusser te maken. Denk aan een prachtige foto van de trouwdag of een grote plant die net als de liefde van het echtpaar altijd blijft groeien.

5) Spelletjes

Bij het getrouwde leven horen bordspelletjes, nietwaar? Zijn jouw vrienden stiekem hele competitieve tegenstanders? Dan vinden ze vast een spannend (bord)spel in ons assortiment om de figuurlijke strijd aan te gaan.
 

Bekijk het hele assortiment

Klein of groot trouwcadeau 

Bezoek je alleen de receptie, eet je mee of ben je de hele dag aanwezig? Vaak kies je op basis van jouw aanwezigheid het soort cadeau of budget. In dat geval is de Pluim een fijn cadeau, want je kiest zelf hoeveel je wilt geven.

Zelfs met een klein budget vanaf € 5,- kan het bruidspaar al genieten van leuke producten. Liever een groot gebaar? Ook dat is geen probleem, want je geeft een Pluim tot € 1.000,-. 

Trouwcadeau om niet te vergeten

Gastenlijst, tafelindeling, draaiboek, dj, dansvloer, fotograaf en ga zo maar door. Vergis je niet: het organiseren van een trouwdag is ontzettend veel werk. Sterker nog, het schijnt zelfs enorm stressvol te zijn. Tijd voor ontspanning dus! Met de Pluim geef je een cadeau waarmee je het bruidspaar even lekker laat genieten van vrije tijd. Honderden uitjes, leuke voorstellingen, mooie producten voor thuis; je geeft een leuk cadeau én een fantastische herinnering. De Pluim is een onvergetelijk trouwcadeau!
 

Welkomstpagina en cadeausuggesties

Er is niks leukers dan een persoonlijk cadeau geven. Een cadeau waarmee je zegt: 'Ik wens jullie het allerbeste!’ Daarom hebben wij de Pluim zo ontworpen dat je hem zelf hartstikke persoonlijk kunt maken. In de online editor kies je een thema, of upload je een eigen foto. Aan de binnenkant van de kaart vind je een hoop ruimte om een lieve wens voor het bruidspaar te schrijven. Maar dat is nog niet alles, want ook online kun je het persoonlijk maken. Zodra het liefdespaar inlogt op onze website met hun Pluimcode, zien ze ook nog een persoonlijke welkomstpagina. Compleet gevuld met jouw boodschap, jouw foto en eventueel zelfs met jouw cadeausuggesties.