Origineel trouwcadeau vól keuze

Een origineel trouwcadeau wat in de smaak valt bij het kersverse bruidspaar? Een envelopje met geld, of toch iets persoonlijks waar je echt over hebt nagedacht? Geef de Pluim, dan is jouw trouwcadeau altijd raak.
 

Keuze uit honderden romantische belevenissen.

Eenvoudig te personaliseren trouwcadeau

Verkrijgbaar in 11 verschillende prijsklassen (vanaf €15)

Trouwcadeau
De Pluim cadeaubon als trouwcadeau

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Trouwcadeaus en belevenissen in de Pluim

Bij een bruiloft komt veel geregel en drukte kijken. Een beetje ontspanning na deze inspanning is vast meer dan welkom. Met een Pluim kiest het bruidspaar bijvoorbeeld uit deze ontspannende en romantische belevenissen.

Maak dit trouwcadeau extra persoonlijk

Een huwelijkscadeau geven is leuk. Een trouwcadeau geven met een persoonlijke touch is nog leuker! Daarom kun je de Pluim op verschillende manieren voorzien van een persoonlijke boodschap.

Persoonlijke kaart

Plaats een persoonlijke tekst, eventueel met foto en/of logo op de kaart. De kaart zit in de verpakking.

Gratis online boodschap

Toon een persoonlijk bericht (video, tekst en/of afbeelding) zodra de ontvanger inlogt op Mijnpluim.nl.

Prikbord

Ontvangers van de Pluim kunnen een bedankje achterlaten op het digitale prikbord. Deze omgeving is privé.

Romantische verrassing

Het bruidspaar kan samen ontdekken wat er allemaal met de Pluim te beleven valt. Zo kan het koppel kiezen voor een romantisch uitje als een champagneproeverij of een masageworkshop voor partners. Natuurlijk zijn er ook genoeg romantische cadeaus te vinden in ons brede assortiment. Zo kan het gelukkige paar kiezen voor een fotocadeau en hun mooiste trouwfoto op hout of aluminium afdrukken.

Cadeau getuigen en ceremoniemeester

Ga je binnenkort zelf trouwen? Dan weet je inmiddels dat er bij het organiseren van een bruiloft heel wat regelwerk komt kijken. Sta als bruidspaar even stil bij de mensen die jullie hiermee helpen. Een leuk cadeau voor de ceremoniemeester en de getuigen zal zeker op prijs gesteld worden. Trakteer ze bijvoorbeeld op een dagje uit of geef ze als bedankje een welverdiende Pluim!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.