Uitdagende watersport

Uitdagende watersporten

Uitdagende watersporten.

Alle watersporten hebben een ding gemeen; je begeeft je even in een andere wereld. Ook in het najaar kun je volop genieten van wateractiviteiten. Kies je voor een intensieve work-out of een minder extreme variant? Hoe dan ook, op het water kan je altijd even een moment voor jezelf pakken.
   

Welkom in het water

Heb je altijd al eens willen suppen, kitesurfen, kajakken of leren duiken? Dit is hét moment om dat te doen! Race als een snelheidsduivel over het water of kies een toegankelijke activiteit. Het is nergens zo lekker om gedachten te verzetten en je over te geven als op het water.

Spullen mee nemen doe je zo

Droge kleren, schoenen, handdoeken … Jij bent als een vis in het water, maar je spullen blijven liever droog. Alles wat je nodig hebt neem je mee in deze handige tassen.

Avontuurlijke momenten vastleggen

Tijdens avontuurlijke activiteiten is het jammer dat deze momenten niet worden vastgelegd. Hoe gaaf is het om jezelf terug te zien? Speciaal voor de avonturier is de ExtremeX Action Camera Wifi - 4K van Vizu ontwikkeld. Ook wel de allround action cam genoemd door de outdoor fanatic. Zo kun je gave momenten altijd terugzien!
 
  Bestel de action camera

Beleef je onderwater avontuur optimaal

Naast alle moderne snufjes heb je met de Vizu ExtremeX Full Face Snorkeling Mask een fantastisch panoramazicht! Dit masker is een ware must have voor snorkelaars. Trotseer het water met het snorkelmasker van Vizu.

          Bestel het snorkelmasker van Vizu

Kleed je warm aan

Niets is zo vervelend als doorweekte kleding. Shop daarom waterafstotende kleding bij The Little Green Bag. Regenjassen, regenbroeken en zelfs paraplu’s; het zit in het assortiment. Ben je koukleum? Dankzij een nieuwe winterjas, wollen sjaal, handschoenen en dikke sokken kun jij de kou trotseren.

Om naar uit te kijken

Op zoek naar wat meer avontuur? Probeer eens wildwaterkajakken. Voor deze unieke outdoorbelevenis, reis je naar prachtige locaties en kajak je door de mooiste natuur. Vaar op stukken rivier waar je echt alleen per kajak kunt komen. Voor de beste wildwaterrivieren in Europa ga je naar de Alpen en de Pyreneeën. In de bergen omringt door bos en grote rotspartijen vaar je op soms glasheldere rivieren. Laat je meevoeren door de mooiste rivieren en geniet van de unieke beleving van het wildwaterkajakken.