Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Content

Warme broodjes uit de oven, een eitje met spek en een vers sappie. Dit is hét ideale moment om even bij te komen van een drukke werkweek. Neem de tijd voor elkaar of begin de dag in alle stilte met een krantje en een kop thee. Good morning!

Uitgebreid ontbijten

Voor een perfecte start

Terwijl jij misschien nog even goed moet wakker worden, staan deze producten al in de startblokken. Of je nou voor verse wafels kiest of een zachtgekookt eitje uit de koker – hiermee kan je ontbijt niet mislukken. Een vers glaasje jus mag natuurlijk niet ontbreken voor je dagelijkse vitamientjes.
 

Verse broodjes

Wie aan uitgebreid ontbijten denkt, denkt aan krakend verse broodjes. En met de Verskadokaart zit je gebakken. Je haalt die heerlijke verse deegwaren simpelweg bij de bakker bij jou in de buurt.
       
Bestel de Verskadokaart

 

Maar eerst...

Oeh, de geur van versgezette koffie in de vroege ochtend... Espresso, cappuccinootje of ‘gewoon’ een Americano? Dit is pas lekker wakker worden!

Liever een kop verse thee?

Maak eens je eigen thee: je start met een basis thee en voegt zelf naar wens extra smaken toe. Kook het water en zet een grote pot ontbijtthee voor het hele gezin. Of voor jezelf natuurlijk ;) De geur van de verse kruidenthee stijgt op terwijl je je croissantje met een lekkere jam of stroop smeert.

Franse ontbijtideeën

De croissant, pain au chocolat, chausson de pommes, brioche, éclair en Tropézienne... De Fransen weten wat écht lekker is. Ontdek de lekkerste Franse taartjes, klein en groot in het nieuwe boek van Petit gâteau.
       
Franse taartjes, klein en groot

 

Aan tafel

Uitgebreid ontbijten wordt tien keer leuker aan een gezellig gedekte tafel. Mooi kleed, bijpassend servies, servetten en andere accessoires geven al snel een warme sfeer. Aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder. Bon apetit!

Maak je ontbijt compleet

Een honingdoper, botermes, grapefruitmes of een lepeltje voor kiwi; het zijn van die fijne accessoires om je ontbijt te perfectioneren. En daar hoef je dus niet tientallen winkels voor af te struinen. Dille & Kamille heeft ze állemaal.
       
Bestel een Dille & Kamille cadeaubon

 

Een bijzonder ontbijt

Uitgebreid ontbijten wordt nog leuker als je andere dingen kunt proeven dan thuis. Of juist een combinatie van allerlei lekkere dingen: croissantje, corn flakes, pancakes, yoghurt...noem maar op. En dan ook nog eens géén afwas hebben! Boek via weekendjeweg.nl een heerlijke hotelovernachting inclusief ontbijt.
       
Een overnachting inclusief ontbijt

 

Het 'geen tijd' ontbijt

Haast, haast, haast. Soms heb je simpelweg geen tijd voor een uitgebreid ontbijtje, maar een voorverpakt broodje uit de winkel is het ook niet helemaal. Met de lunchboxen heb je altijd een super vers ontbijt. Geen doorweekte muesli meer in je yoghurt, want dankzij deze producten blijven alle ingrediënten vers en knapperig.