Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Content

Warme broodjes uit de oven, een eitje met spek en een glas versgeperste jus. Het ideale moment om even bij te komen van een drukke werkweek. Neem de tijd voor elkaar of begin de dag lekker rustig met een krantje en een kop thee. Good morning!

Uitgebreid ontbijten

Voor een perfecte start

Terwijl jij misschien nog even goed moet wakker worden, staan deze producten al in de startblokken. Of je nou voor verse wafels kiest of een zachtgekooktje eitje uit de koker – hiermee kan je ontbijt niet mislukken. Een vers glaasje jus mag natuurlijk niet ontbreken. Gebruik de citruspers van Princes voor je dagelijkse vitamientjes.

Verse broodjes

Haal verse broden en afgebakken broodjes bij de bakker bij jou in de buurt.
   

Bestel de Verskadokaart

 

Maar eerst...

Oeh, de geur van versgezette koffie in de vroege ochtend...Dat is pas lekker wakker worden! 

Franse ontbijt ideeën

De croissant, pain au chocolat, chausson de pommes, brioche, éclair en Tropézienne... Dé Franse lekkernijen voor het ontbijt. Ontdek het in het nieuwste boek van Petit gâteau: Franse taartjes, groot en klein. Leer de klassiekers maken, die je bij de Franse bakker lekker vindt.
   

Franse taartjes, klein en groot

 

Aan tafel

Maak het ontbijt compleet met een gezellig gedekte tafel. Kleed het aan met nieuw tafeltextiel, bijpassend servies, servetten en andere accessoires. Aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder! De geur van de verse kruidenthee stijgt op terwijl je je croissant met een heerlijke jam of stroop smeert. Zo geniet jij van de start van de dag.

Maak je ontbijt compleet

   
   
Bestel een Dille & Kamille cadeaubon

 

Een bijzonder ontbijt

Wat dacht je van een heerlijk ontbijtbuffet bij een hotel? Boek via weekendjeweg.nl overnachtingen bij een Van der Valk Hotel of een andere hotel. Weekendjeweg biedt veel arrangementen aan inclusief ontbijt. Verse croissants, warme broodjes uit de oven, roerei met spek, een glas versgeperste jus en nog veel meer lekkers. Dat noemen we pas uitgebreid ontbijten.
   
   
Een overnachting inclusief ontbijt

 

Het 'geen tijd' ontbijt

Haast, haast, haast. Soms heb je simpelweg geen tijd voor een uitgebreid ontbijtje, maar een voorverpakt broodje uit de winkel is het ook niet helemaal. Met de lunchboxen heb je altijd een super vers ontbijt. Geen doorweekte muesli meer in je yoghurt, want dankzij deze producten blijven alle ingrediënten vers en knapperig.