Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Uitgebreid ontbijten

Warme broodjes uit de oven, een eitje met spek en een glas versgeperste jus. Het ideale moment om even bij te komen van een drukke werkweek. Neem de tijd voor elkaar of begin de dag lekker rustig met een krantje en een kop thee. Good morning!

Voor een perfecte start

Terwijl jij misschien nog even goed moet wakker worden, staan deze producten al in de startblokken. Of je nou voor verse wafels kiest of een zachtgekooktje eitje uit de koker – hiermee kan je ontbijt niet mislukken. Een vers glaasje jus mag natuurlijk niet ontbreken. Gebruik de citruspers van Princes voor je dagelijkse vitamientjes.
 

Maar eerst...

Oeh, de geur van versgezette koffie in de vroege ochtend...Dat is pas lekker wakker worden! Toch meer een theeliefhebber? Kook het water en zet een grote pot ontbijtthee voor het hele gezin. Of voor jezelf natuurlijk. Zo hoort je dag te beginnen.
  

Aan tafel
 

Maak het ontbijt compleet met een gezellig gedekte tafel. Kleed het aan met nieuw tafeltextiel, bijpassend servies, servetten en andere accessoires. Aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder! De geur van de verse kruidenthee stijgt op terwijl je je croissant met een heerlijke jam of stroop smeert. Zo geniet jij van de start van de dag.

Het 'geen tijd' ontbijt

Haast, haast, haast. Soms heb je simpelweg geen tijd voor een uitgebreid ontbijtje, maar een voorverpakt broodje uit de winkel is het ook niet helemaal. Met de tweedelige pot van Berghoff heb je altijd een super vers ontbijt. Geen doorweekte muesli meer in je yoghurt, want dankzij deze pot blijven alle ingrediënten vers en knapperig. Ook handig als lunchbox.

 

Bestel de tweedelige pot van Berghoff