Unieke beleving

Ontdek uniek assortiment

Uniek

Soms wil je even net iets anders, iets extra's of iets meer dan normaal. Je bent op zoek naar die ene unieke beleving of die eyecatcher van een product. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

   

Overnachten op een bijzondere locatie

Wie zegt dat je voor een bijzondere overnachting ver moet reizen? Ook in ons kleine kikkerlandje zijn er genoeg mooie accommodaties te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van overnachten in een kasteel, een sterrenkubus of slapen op je eigen huisboot? Een unieke ervaring gegarandeerd!

Vlieg door de lucht

Voel je zo vrij als een ...vogel! Mensen met hoogtevrees moeten maar even wegkijken, want bij deze rustgevende ballonvaart of een indrukwekkende helikoptervlucht bevind je je in hogere sferen. Of ga een stapje verder en laat die adrenaline stromen door te gaan paragliden of skydiven.  

Uit eten in een luchtballon

Met de speciale CuliAir luchtballon opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen. Zweef eindeloos door de lucht en geniet van betoverende uitzichten. Nederland was nog nooit zo mooi! Voor een keer écht even in de wolken zijn met Culiair.

Luxe keukengerei

Dat oude pannetje van je overgrootmoeder staat misschien gezellig op je fornuis, maar koekt binnen een mum van tijd aan. Wie zelf een heerlijk diner op tafel wil zetten kiest natuurlijk voor ultra luxe keukengerei.

Sprankelende sieraden voor hem en haar

Het zit ‘m in de details! Van betoverend sieraard voor haar tot een stoer herenhorloge voor hem: met de juiste accessoire sla je nooit de plank mis. 

Grillen, bakken, roosteren en roken

Yes! De eerste zonnestralen hebben zich al laten zien en dus krijgen we de buitenkriebels. Ook zo zin om weer buiten te eten? Haal dan snel de keramische BBQ van BergHoff in huis. De keramische omhulsels laten hoge temperaturen toe om te schroeien, roosteren en grillen maar is ook geschikt om traag te garen. Perfect voor elk gerecht.