Valentijnscadeau

valentijnscadeau

Valentijnscadeau

valentijnscadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau? Pluimen helpt je verder! De kalender heeft januari inmiddels de rug toegekeerd. Om zich met grote passen richting 14 februari te spoeden. Dan is het Valentijnsdag: de dag bij uitstek om via een cadeautje, bloemen of een kaartje het hart van je geliefde in vuur en vlam te zetten. Of, heimelijker, iemand die érg hoog op je verlanglijstje staat van je liefde te overtuigen.

Kortste weg naar het hart? De Pluim!

Want laten we eerlijk zijn: van bijvoorbeeld een nieuwe stofzuiger krijgt niemand vlinders in de buik. Van nieuwe werkhandschoenen evenmin. De kortste weg naar haar of zijn hart is een origineel valentijnscadeau. Een cadeau dat fluistert: “Geniet hiervan.” De Pluim dus

De keuze is reuze

Met de Pluim als origineel valentijnscadeau slaag je altijd in die missie. Want - eenmaal gegeven - biedt de Pluim keuze uit honderden vrijetijdsbestedingen. Waardoor een onvergetelijke Valentijnsdag gegarandeerd is!

Een kleine greep uit het aanbod:

Valentijnscadeau man

Elke man is anders. We scheren ze daarom ook liever niet allemaal over één kam. Maar toch zijn er wel echt van die typische mannencadeaus die altijd goed in de smaak vallen. Wat dacht je van:

Barbecueën

Menig mannenhart gaat sneller kloppen bij de geur van schroeiende kolen en de smaak van gegrild vlees. Gekscherend zeggen ze dat een vrouw voor het eten hoort te zorgen, maar de barbecue blijft toch vaak een mannending. Hoe dan ook, het staat in ieder geval voor gezelligheid en lekker samen genieten. Kies je de Pluim als valentijnscadeau voor hem, dan kan hij losgaan op alles wat maar met barbecueën te maken heeft. En dat hoeft niet alleen bij dertig graden, want een winterse barbecue is net zo lekker! ;)

Doe-het-zelfproducten 

Nog zo’n typisch valentijnscadeau voor de man: een klusattribuut. Een kleine accuboor, een cirkelzaag of een grastrimmer: het komt altijd wel van pas. Veel mannen vinden het heerlijk om in hun vrije weekend even lekker aan te rommelen. In een paar dode uurtjes een tafel opschuren of een vogelhuisje ophangen in de tuin; met de doe-het-zelfproducten in ons assortiment kan hij z’n lol op.

Zelf bierbrouwen

Ook leuk om samen te doen! Er is namelijk niks gezelligers dan samen in de keuken te staan en elkaar te helpen met het bereiden van eten of drinken. Geniet jouw Valentijn ook zo van een koud biertje? En denk je dat hij het wel ziet zitten om zelf thuis bier te brouwen? Dan is het Basis bierbrouwpakket echt wat voor hem. Met het Brew Monkey Starterspakket zijn jullie samen wel eventjes zoet, want het bevat ingrediënten om zo’n 5 liter bier te brouwen... Proost!

Valentijnscadeau vrouw

En net als dat er typische mannencadeaus zijn, zo zijn er natuurlijk ook perfecte Valentijnscadeaus voor haar. Dit kan ze onder andere met een Pluim doen:

Een gezellig diner

Liefde gaat door de maag, nietwaar? Of ze nou een ware keukenprinses is, of liever voor haar laat koken: met een gezellig diner zit je gebakken. Speciaal voor iedereen die van eten en drinken houdt, hebben we een categorie samengesteld waar het hart van een foodie sneller van gaat kloppen. Wijn & bubbels, keukengerei, kookboeken, theepakketten, grillplaten, dinerbonnen: de Pluim is een smakelijk valentijnscadeau voor haar.

Een moment voor haarzelf (of jullie samen)

Soms moet je gewoon de boel de boel laten en op de bank ploffen om helemaal niks te doen. Oftewel: lekker een dagje cocoonen. De week is al druk genoeg en er wordt waarschijnlijk een hoop van je Valentijn gevraagd. Tijd voor ontspanning dus! Geef haar een moment van rust, of ga samen genieten van jullie vrije dag. Deze dag hoeft ze helemaal niks. Boekje erbij, kaarsjes aan, wijntje en een borreltje: dit wordt een succesdag!

Herinnering vastleggen

De mooiste herinneringen wil je natuurlijk eeuwig vastleggen. Dat ene romantische moment groot aan de muur, verschillende leuke herinneringen gecombineerd in een fotoboek of simpelweg een grappige foto op een theemok. Met de fotoproducten uit ons assortiment kijkt ze altijd met een glimlach terug op die bijzondere momenten van jullie twee.
;

Maak jouw Valentijnscadeau heel persoonlijk

De voordelen van de Pluim 

  • Zelf de waarde van de Pluim bepalen (van €5 tot €1000)
  • Personaliseer de voor- en binnenkant van de Pluim
  • Grootste aanbod van belevenissen  
  • Louter A-merken
  • Bijbetalen mogelijk (als keuze duurder is)

Bestel de Pluim voor jouw Valentijn