Veluws Eethuis Wissel in Epe

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Veluws Eethuis Wissel in Epe.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Veluws Eethuis Wissel in Epe kun je genieten van een heerlijk diner na het spelen van een potje midgetgolf of jeu-de-boules. Je kunt met je RestaurantCadeau genieten van een lunch of diner met verrassende authentieke smaken. Chefkok Hein Dijkslag en zijn keukenteam bereiden de gerechten met veel zorg en passie. Alle gerechten worden met verse, biologische producten bereid. Als je (dieet)wensen hebt, kun je dit natuurlijk ook aangeven, zodat de keuken hier rekening mee kan houden. Kies je voor een van de arrangementen, dan zijn de midget-golf en jeu-de-boules hierbij inbegrepen. Niks moet, alles mag. Dat is dan ook de instelling bij Veluws Eethuis Wissel.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Veluws Eethuis Wissel in Epe of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Veluws Eethuis Wissel in Epe of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Ericaweg 2
8162 PR Wissel (Epe )
T: 0578 629 657
E: info@veluwseethuis.nl