Vier de winter

Vier de winter

Vier de winter

Content

Ga eropuit deze winter. Creëer prachtige herinneringen met heerlijk eten, winterse uitjes en gezellige spelletjes. Maak er een speciaal feest van. Laat die winterpret maar komen!
 

Vier de winter

Opwarmen met lekkers

Er is altijd tijd voor een kopje koffie met wat lekkers toch? Even die handen opwarmen in een knusse tent samen met vrienden of familie. En het leuke: dat kan met de Koffie & Gebak cadeaukaart. Zodat je kunt genieten van al dat lekkers.

 

Voor de wintersportliefhebbers 

Of je nog nooit op de latten hebt gestaan of juist al een doorgewinterde liefhebber bent, SnowWorld is er voor iedere wintersporter. Tip: reserveer een privéleraar voor als je nog geen ervaring hebt. 
 

Snowboarden of skiën bij SnowWorld

Hallo warme winterkeuken

Heerlijke en geweldige recepten voor de koude dagen. Haal alles in huis wat je nodig hebt voor die smakelijke winterse gerechten zoals stoofschotels, stoofschotels en warme soepen.

 

Moet je meemaken

Bezoek de nieuwste attractie van Madurodam: The Flying Dutchman. Stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor de vlucht. Vlieg van de ene verbazing in de andere. Geniet van een dagje uit voor een speciale actieprijs van slechts €16,-.

      
Bezoek Madurodam

Driften op een ijsvloer

ICEKARTEN! Drift op een gigantische, spiegelgladde ijsvloer! IJskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het draait om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften. Wie daag jij uit?
   

      Icekarten in Rucphen

Dieren in de winter

Trek een dikke jas en stevige schoenen aan en ga eropuit. Laat je betoveren door mooi verlichte parken en breng de dieren een bezoekje. Elk park heeft genoeg plekken om op te warmen. De apen een banaan, jij een kop hete choco!

Ben je een koukleum? 

Niets is zo vervelend als het koud hebben. Shop daarom warme kleding bij The Little Green Bag. Dankzij een nieuwe winterjas, wollen sjaal, handschoenen en dikke sokken kun jij de kou trotseren.

      
Shoppen bij The Little Green Bag

Indoor uitjes

Als het buiten echt te guur is, dan valt er gelukkig binnen ook een hoop te beleven. Test je ontsnappingsvaardigheden in een escaperoom of neem de kids mee naar het Kindermuseum. Binnen spelen was nog nooit zo leuk!