Escape room & virtual reality

Virtual reality experience in Rotterdam

Loop vrij rond in Virtual Reality en beleef de spectaculaire free-roam VR ervaringen van Zero Latency VR. Entree voor dinsdag, woensdag en donderdag.

Lees meer
Maak je keuze:
34,00
Gratis per e-mail

Beleef 's werelds meest geavanceerde free-roam VR-ervaring van Zero Latency VR in Rotterdam. Een echte sociale ervaring, je speelt dit spel namelijk met 2 tot en met 8 spelers tegelijkertijd. Ideaal dus voor vrienden, families en bedrijfsuitjes. Samen met jouw team vecht je tegen hordes losgeslagen zombies, versla je ruimterobots of ontdek je een fantasiewereld. Kies een van de vele VR-ervaringen, trek de VR gear aan en stap in een andere wereld!

Zero Latency VR biedt een virtual reality-ervaring die zijn gelijke niet kent: free-roam VR. Dat betekent dat je vrij kunt bewegen en rondlopen, in een gigantische hal van 200 vierkante meter. Een combinatie van échte en virtuele actie dus. Wereldwijd heeft Zero Latency VR meer dan 40 locaties, de spellen zijn al meer dan 2 miljoen keer gespeeld.

De locatie van Zero Latency VR is goed bereikbaar met OV en auto. Zij zitten op loopafstand van de tram, metro en bushaltes aan Marconiplein. De watertaxi stopt om de hoek (halte keilehaven). Kom je met de auto, dan kun je gratis voor de deur parkeren.

Praktische info

  • Minimale leeftijd is 10 jaar.
  • De ervaring duurt ca. 60 minuten (met een speeltijd van ca. 30 minuten).

Voor meer informatie klik hier.
Geheel coronaproof, klik hier voor de maatregelen.

Openingstijden: Maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag 11.45-22.00, zaterdag 10.00-22.00 en zondag 10.00-18.00.

Adres: Vierhavensstraat 66 | 3029 BG Rotterdam
Telefoonnummer:   0102126870

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers, de prijs is per persoon. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. Let op! Reserveren is verplicht, zie meer informatie op de e-voucher. De e-voucher is geldig t/m 31 juli 2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk