Visbrasserie de Poort in Leiden

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Visbrasserie de Poort in Leiden

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Visbrasserie de Poort bevindt zich in een van de laatste twee stadspoorten van Leiden. Het terras aan het water is ’s zomers de ideale locatie om te genieten van het zonnetje, maar ook in de andere seizoenen ben je hier met je RestaurantCadeau aan het juiste adres voor een lunch, borrel of diner. Naast lekkere lunch- en dinergerechten staan er ook vele fingerfoodgerechten op de menukaart die de hele dag door te bestellen zijn. Ondanks dat het een Visbrasserie is, is er ook aan de vegetariërs en vleeseters gedacht.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Visbrasserie de Poort in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Visbrasserie de Poort in Leiden of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Haven 100
2312 ML Leiden
T: 071 524 0933
E: info@poort.nl