Voor de mannen

Speciaal voor de mannen

Speciaal voor mannen

Content

Niemand houdt van hokjesdenken, maar laten we eerlijk zijn: sommige activiteiten of producten zijn écht geschikt voor mannen. Een potje gamen met vrienden, airsoften of een nieuw stoer horloge; soms is het gewoon tijd voor echte mannendingen.

Speciaal voor de mannen

Probeer eens een andere auto uit

Voel die adrenaline stromen, probeer verschillende knopjes in een luxe wagen of laat je heen en weer slingeren op een offroad. Zodra je in die auto stapt, waan je je in een andere wereld.
 

Laat de klusser in je naar boven komen

Van de schuur opknappen tot dat ene plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!
     

Handige accessoires 

Een klassieke Edox of juist een stoere New-Line om je pols? Met een van deze accessoires loop je nooit achter de feiten aan.

Spieren kweken

Nét nog iets langer doorgaan terwijl je eigenlijk niet meer kunt ... er gaat niks boven de thrill die je voelt na een goede work-out. Ga met een personal trainer aan de slag met je persoonlijke doelen of krik teambuilding op met een bootcampklas.

Airsoften op militair terrein

Zin in actie en avontuur? Ervaar hoe het is om een militair te zijn op een levensecht domein. Ga de strijd aan met een ander team en duik, rol en schuil voor vliegende balletjes van de tegenstander. Maar let op: je hebt maar drie uur om je missie te behalen.
   
    
Ga airsoften

 

Kies je eigen biertjes

Met Biercheque krijg je geen biertjes meer die je zelf niet zou kiezen! Ontdek nieuwe (speciaal) biertjes. Kies uit verschillende smaken, geuren en kleuren in de aangesloten slijterijen. Of kies alleen de biertjes die jij het allerlekkerst vindt.

      
           
Bestel Biercheque voor een écht bierbeleving

 

Zelf bier brouwen

De droom van elke bierliefhebber: z’n eigen bier maken én drinken. Met Brew Monkey word je een doorgewinterde bierbrouwer die al snel de fijne kneepjes van het vak kent. Maar wees gewaarschuwd, je eigen bier brouwen is verslavende hobby. Want: het lekkerste bier brouw je natuurlijk zelf. 

Muziek luisteren

Bij het opstaan, tijdens de lunch of als je je tanden poetst: muziek kan altijd. Of je nou kiest voor een privémoment met headphones of een soundbar waarbij de buren meegenieten; muziek maakt alles beter.   

Lekker bladeren

Even gewoon helemaal niks moeten. Plof op de bank (of de wc) en pak een tijdschrift naar keuze. Wat dacht je van het laatste nieuws over de Formule 1 of de nieuwste auto’s in Top Gear?